Fuzul Ev Muvafakatname Belgesi Düzenlemesi

17 Ekim 2023 14:31

2017 Aralık ayında fuzulev sistemine dahil oldum. Çekilişte çıkmadım ve teslimata kaldım. Ara ara sistemden çıkmayı düşündüm ama aldıkları dosya masrafı boşa gitmesin diye vazgeçtim. Teslimat döneminde evlerin fiyatı yazıldığım miktarın üç katı oldu. Banka ve akrabamdan borç alarak ancak bir ev alabildim. 2022 Mayıs'ta aldığımız ev Şubat depreminde hasar aldı. DASK bize yapacağı az hasar ödemesi için muvafakatname belgesi istedi. Üç hafta sonra ancak alabildiğimiz belgede fuzulev kalan borcunun ödenmesini istemiş. Allah sizden razı olsun paramı emeğimi pul edip üstüne de kendi kalan borcunuzu güvenceye aldığız için. Genel merkez bu şekilde karar almış. Evin tadilatı yapılacak ve ev az hasarlı durumda şu an ki ödemelerimi de hiç aksatmadan yaptım bu süre boyunca. Hiç mi müşteri düşünülmüyor sizin sisteminizde. Fuzulev son çareniz bile olmasın. Sadece dert sıkıntı.

profile profile profile
17 Ekim 2023 14:34 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Musab sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 19:59
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Yanıltıcı Kampanya Ve İade Sorunu!

20 Aralık 2024 10:12

Deprem Bölgesi Fuzul Ev Teslimat Mağduru

Aleyna
27 Temmuz 2023 19:41
Aykut sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Finansman Hatası ve Mağduriyet

04 Şubat 2025 09:15
"Nevşehir Fuzulev şubesinde görevli Melek hanım sorunumu çözdü ve teslimatımın sorunsuz gerçekleşmesini sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum."

Fuzul Ev Kategorileri