Fujiplus Sakura 24000 Modeli İçin Yedek Parça Sorunu

Fujiplus Sakura 24000 Modeli İçin Yedek Parça Sorunu
Selcuk
07 Ağustos 2024 14:41

Sakura 24000 modelinin dış ünitesi lazım ama bulamıyorum. Tamamını almam gerekiyormuş. Dış ünitem kullanılamazdı, atıp çöpe atmaz olaydım. Bunu bulma şansım yok mu? Uyum sağlayan dış ünite olmuyor dediler. Bununla ilgili yardım talep ediyorum. Gerekirse getirtilsin.

10 Ağustos 2024 10:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ergun
Ergun

Yedek parça sorunu... BİM bu hafta bu üründen indirimli satacakmış. Almadan bir ön araştırma yapmak istedim. İlk bu site geldi aklıma, her ne alacaksam, almadan önce buradan ön araştırma yaparım daima. Burada fujiplus klimaya ilişkin özellikle kurulum ve diğer servis hizmetlerinin, ne kadar yetersiz olduğuna iyice emin olduktan sonra, buradaki vatandaşlarımızın ne sıkıntılarla karşı karşıya geldiklerini öğrendikten sonra, onların da tavsiyelerini dikkate alarak, yarın BİM şubelerinde satışa sunulacak olan bu klimaya, değil 36.900,00 TL., bedava promosyon vermiş olsalar dahi ne yarın ne de başka bir zaman almamaya kesin ve net karar verdim. Değerli tüketici kardeşlerim, uyarınız için sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Bütçe açısından ekonomik ve tüketici dostu Kaliteli ürünler ve hizmetlerle buluşmamız temennisi ile siz tüketici kardeşlerime sağlıklı günler dilerim. 24.07.2025

Necmettin sonuçtan hiç memnun değil

Fujiplus Klima Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Geçmeyen Arıza

Necmettin
10 Ocak 2025 23:07
Fujiplus Klima Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Geçmeyen Arıza
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Klimayı Düzgün Monte Etmedi, Çözüm İçin Destek Alamadım

Abdullah
13 Haziran 2025 23:39
Emre sonucu yetersiz buldu

Fujiplus Media Markt’tan Alınan Klimanın Hatalı Montajı ve Ek Ücret Talebi Sonrası Çözümsüzlük

10 Ağustos 2025 13:46