Şemsinur sonuçtan hiç memnun değil

Franke Ankastre Fırın Hatalı

Şemsinur
25 Nisan 2024 17:39

1 yıl kullandık Franke marka fırını. Fırını çalıştırdıktan sonra 5 dakika içinde kendi kendine kapanıyor 5 Ay önce servis geldi kartı yanmış dedi. Defalarca aradık çözüm yok. Garanti devam etmesine rağmen asla ilgilenmiyorlar. Bu markaya bu ilgisizliği ve bize yaşattıkları mağduriyeti yakıştıramadık

06 Temmuz 2024 16:45

Eskişehir Franke servisi bozuk fırın için defalarca aynı kişiyi gönderdi ve bizimle dalga geçer şekilde çözüm odaklı olmadıkları aşikar. Koskoca Franke marka bu kadar mı aciz. Bir servis bu kadar mı sorumsuz olabilir. Gerçek Franke yetkililerine iletilmiyor mu bu yazdıklarımız. İletiliyor da onlar da aynı sorumsuzluğu mu gösteriyorlar. Artık şikayet var a yazmaktan, buraya yazdıktan sonra evimize aynı kişileri gönderip çözüm olmamasından yorulduk. Servis in Her buldukları bahane ellerinde patladı. Hala fırını kullanamıyorum 1 yıldır oyalıyorlar lütfen çare. Bu kadar aciz olamaz Franke nin TR genel yetkilileri böyle bir servis batağı olmaz olamaz

28 Nisan 2024 17:35

Kek yaptım her zamanki gibi üstünü 3 dakika içinde yaktı içi çiğ kaldı. Dün servis elemanları geldi tamir ettiklerini söylediler ama bugün sonuç değişmedi. Dün de servis elemanları gittikten sonra yemek koydum fırına ve pişmeden kendi kendine kapandı. Video ve fotoğrafla bunu ispatladım. Bizimle dalga geçiyorlar sanırım. Sorun giderildi deyip başından atmaya çalışan bir Franke ile karşı karşıyayız yazık. Fırınının değiştirilmesini talep ediyorum

Ek
Ek
26 Nisan 2024 08:34 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Yunus
Yunus

Franke fırınım çalışırken kendiliğinden kapanıyor.

Franke Ankastre Fırın Hatalı

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
05 Ekim 2023 15:20
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
15 Şubat 2024 13:42
Franke Fırın Alt Rezistans Arızası
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Franke Fırınında Tekrarlayan Termostat Sorunu

Canan