Elif sonuçtan hiç memnun değil

Forum Bornova Şubesi Ve Rahat Çalışanları

27 Ağustos 2024 11:34

Forum Bornova İstikbal şubesinden masa ve yatak odası takımı aldık. Mayıs ayında bize dediler 6 hafta içinde teslimat ancak Kurban Bayramı yakınlaşıyordu gecikebilir denildi. Tabii ki durumu kabul ettik, normaldir şeklinde Kurban Bayramı'nın üstünden 2 ay geçti. Şubeyi arıyoruz, ne yapabiliriz, gelecek vs. gibi rahat rahat ve sinirli şekilde konuşan çalışanlar sonrasında teslimatımız yapıldı ancak ürünlerimiz eksik geldi. Tekrar şubeyi aradım, yine aynı şekilde bekleyeceksiniz. Yapacak bir şey yok, teslimatın üstünden 1 ay geçti. Ses soluk yok, arayan da yok, bir 'kusura bakmayın, bundan bundan olmuş' deyip konuşan da yok. Müşteri hizmetlerini arıyorsun, şikayetiniz oluşturuldu diyorlar ancak şikayete dönen yok. Bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım. Eksik ürünlerimi artık lütfen teslimatını yapın yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e sizler ve şubeniz hakkında şikayette bulunacağımı bildirmek isterim!

Elif
Elif
08 Eylül 2024 20:23

Gördüğünüz gibi cevap bile tenezzül etmediler bu şikayetin üstüne eşyalarımızı göndermediler iletişime geçmediler bizi mağdur ettiniz!

Deniz
Deniz

Elif hanım dönmediler mi hala

16 Şubat 2025 23:59
Sude sonuçtan memnun değil