Şeyma
15 Aralık 2023 12:16

Amazon üzerinden Foreo satıcısından Foreo Bear akıllı microcurrent yüz sıkılaştırma cihazı satın aldım ve 9215 TL ödedim. Sipariş verdikten iki gün sonra kargoyu teslim aldığımda, içerisinden Foreo Shimmer Freak maske çıktı ve büyük bir şaşkınlık yaşadım. 9215 TL gibi ciddi bir tutar ödemişken, bana maske gönderilmiş olması kabul edilemez. Üstelik, aslında satın aldığım yüz sıkılaştırma cihazının etiketi ürünün üzerine yapıştırılmıştı. Bu durum, adeta akılla ve parayla alay ediyorlar gibi bir izlenim yarattı. Daha da kötüsü, karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Öyle bir platform tasarlamışlar ki, bir sorun yaşasanız ve mağdur olsanız bile, bu durum onların umurunda olmayabilir, çünkü müşteri temsilcisiyle iletişim kurabileceğiniz bir sistem yok. Ürün fotoğrafını sisteme yüklemek isteseniz bile bu mümkün değil. Sistem tamamen sizi mağdur etmeye yönelik gibi görünüyor. Şimdi iade işlemi yapacağım ve para iademin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bile bilmeden, durumu açıklayamadan bekleyeceğim. Foreo gibi bir markanın bu duruma dahil olması da gerçekten inanılmaz.

15 Aralık 2023 11:56

Merhaba, Amazon üzerinden Foreo satıcısından foreo bear akıllı microcurrent yüz sıkılaştırma cihazı aldım 9215 TL'ye. Siparişim üzerinden 2 gün sonra kargoyu teslim aldım ve içerisinden foreo shimmer freak maske geldi ve şok oldum. 9215 TL gibi bir ciddi tutar karşısında size maske gönderiyorlar! Üzerine de karşıdakini saf yerine koyarak asıl satın almış olduğum yüz sıkılaştırma cihazının etiketi yapıştırılmış. Resmen aklınızla ve paranızla sizinle dalga geçmeye çalışıyorlar. Daha kötüsü de ne biliyor musunuz? Karşınızda muhatap yok. Öyle bir platform oluşturmuşlar ki bir sorun yaşasanız ve mağdur olsanız dahi bu onların yanına kar kalabilir, çünkü müşteri temsilcisi diye bir kavram yok. Ürün fotoğrafını koymak isteseniz koyamıyorsunuz. Sistem tam olarak sizi mağdur etmeye yönelik. Şimdi iade yapacağım ve durumumu anlatamadan para iademin yapılmasını bekleyeceğim. Ve bu gerçekleşecek mi onun dahi bilmiyorum. Sizlere önerim hiçbir şekilde Amazon platformu üzerinden alışveriş yapmamanız. Hele ki ciddi rakamlarla asla! Foreo gibi bir markanın da yaptığı inanılmaz tabii ki.

Gülnihal sonuçtan hiç memnun değil

Online Alışverişte Cihaz Arızası ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gülnihal