Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Ford Grand C-Max Motor Sorunu Ve Ekspertiz Yanıltmacası

Ford Grand C-Max Motor Sorunu Ve Ekspertiz Yanıltmacası
21 Aralık 2024 17:47

2012 model 1.6 benzinli Ford Grand C-Max aracım 155000 km'de. Haziran ayında almış olduğum aracımın ekspertiz muayenesinde motor performansı yüzde 90 çıkmıştır. Fakat aracı aldığımdan beri 5000 km sadece şehir içinde kullandım. Ona rağmen hiçbir arıza kaydı vermeden, sadece titreme yaptığı için aracı servise götürdüm ve aracın pistonu erimiş olduğu ortaya çıktı. Ustanın bana söylediği ise bu motorlarda kronik olduğu ve sürekli bu şekilde arızalar ile karşılaştığıydı. Madem arızalı üretilmiş motor, neden ekspertiz raporu bunu göstermiyor ve motora yüzde 90 iyi raporu veriyor? Sonuçta bu erime 1 günde olmadı, zamanla oluşan bir sıkıntı ise neden raporda belirtilmedi? İnsanlar araba almak için her şeyini ortaya koyarken, neden güvenip gidilen yerler doğru bilgi vermiyor? Arızayı tamir etmek için 300,000 TL para isteniyor. Nasıl karşılanacak, bunu yaptıracağız? Bu nasıl bir sorumsuzluk? Ford bu konuda bize yardımcı olunmasını istiyorum. Milyarlar verip aldığımız araba 6 ayda böyle olacaksa, çöpe atacaksak kime güveneceğiz? Lütfen mağduriyetimiz konusunda bize yardımcı olun, mağduriyetimiz karşılansın.

21 Aralık 2024 22:49
ford-grand-c-max-motor-sorunu-ve-ekspertiz-yaniltmacasi-1.jpg

Ekspertiz raporu

26 Aralık 2024 08:22 (Şikayetten 4 gün sonra)
26 Aralık 2024 23:56
ford-grand-c-max-motor-sorunu-ve-ekspertiz-yaniltmacasi-1.jpg

Sorunun çözülmesi için illaki Ford yetkili bayisi mi olması lazım burasıda sonuçta Ford servisi lütfen konum bilgisi vermek yerine sorunu çözülme ulaştırın mağduriyetimizi giderin

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ford Motor Arızası: Beklenmedik Beyaz Duman Ve İstop

09 Aralık 2024 00:28

Ford 1.0 Ecoboost Motor

Eray
16 Nisan 2024 00:06
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araca Sürekli Motor Arızası Ve Yetersiz Destek

Mert
10 Mayıs 2025 17:52

Ali
17 Kasım 2023 21:24
Ford Transit Piston Delme Sorunu
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit'te Bitmeyen Arıza Ve Servis Sorunları

Cem