Murat sonuçtan memnun

Ford Fan Sürekli Çalışıyor

18 Mayıs 2023 19:03

2020 model Ford Focus trend X dizel otomatik araç var aracım soğukken bile fan çalıştırıyor rica etsem yardımcı olur musunuz fan hiç susmuyor sürekli çalışıyor... Yardımcı olacak arkadaş var mı rica etsem...?...?...?...?... 0532*****89 numaram...?.?.

07 Temmuz 2023 17:02

Ford Focus 2020 araç fan sorunu. Araç şu an soğukken bile fanı hemen devreye giriyor Aklı olan Ford araç almasın 2 dir şikayet talebimiz var verilen cevap fan çalışması normal miş Dünyada hangi araçta araç soğukken fan çalışır. Kronik sorun demiyorlarda normal diyorlar rica ediyorum bilen biri var ise yardımcı olsun Allah aşkına

08 Haziran 2023 16:26

Yaklaşık olarak 15 gün önce 2020 model Ford Focus dizel otomatik aracımın fanı sürekli çalışıyor şikayetinde bulunmuştum servisten hiçbir sonuç alamadım sorun devam ediyor hala. Jenerasyon dediler sensör dediler değişmemize rağmen serviste işin içinden çıkamıyor ve sorun çözülemiyor sonunda aracı servisin önünde ateşe vereceğim rica ediyorum Ford olarak gerekeni yapın çok tiksindim ve sıkıldım şu araçtan gereğini yapın rica ediyorum

22 Mayıs 2023 10:55 (Şikayetten 3 gün sonra)
08 Temmuz 2023 21:36

Maalesef ki hiçbir çözüm sunamadılar araç aynı şekilde sorunu çözemiyorlar. Kronik sorun demiyorlarda normal bir şeymiş siz hiç soğukken çalışan fan gördünüzmü iş makinesimi bu bu işi mahkemeye sunacağım bilginize

Yorumlar (10)

Serdar
Serdar

Murat abi sorun çözüldü mü çözüldüyse ne yaptın bana bir ulaş Allah aşkına 2 gündür fan hep açık hiç kapanmıyor kafayı yiyeceğim 5 tane usta gezdim

***********

***********

Tuncay
Tuncay

Bu konu hakkında çözüme ulaşan oldu mu

Sorun çözüldü çözüm ise beyinden sildirmek oldu tam çözümü arabayı satmak oldu yeni Ford lar pişmanlıktır

Erkan
Erkan

Merhaba abi beyinden sıfırlayınca fan normal haline yani olması gerektiği gibi çalışmaya devam ettimi?

Çağatay
Çağatay

Abi nasıl çözdün sorunu anlatır mısın bende de aynı sorun mevcut

Merhaba aynı sorun bende de var soğuk kış günlerinde araç çalıştırınca fan hemen çalışıyor sizin sorunu buldunuz mu bulduysan banada söyleyin bende yaptırayım

Huseyin
Huseyin

Bende de aynı sorun var. 15 günde bir motor arıza lambası yanıyor. Sorunu çözen varsa lütfen haber versin

Aracım 2020 trend X 1.5 dizel km 107 binde 1ay önce yeni aldım

Okan sonuçtan çok memnun