Ford Courier Yolda Giderken Bir Anda Stop Etmesi Yetkili Servis İhmali

Yusuf
30 Ocak 2024 22:40

Sıfır bayiden aldığım 2 aylık Ford Courier 1.5 Titanium Plus, 2.000 km'de olan aracım, aldığım günden beri yolda giderken bir anda stop etmekte. Ayrıca bazen marş basmamaktadır. Bunun yanı sıra gösterge panelinde herhangi bir arıza lambası da yakmamaktadır. Yetkili servise 2 kez götürdüm. Beyninde herhangi bir sorun olmadığı, arıza kaydının olmadığı söylendi. 1 haftadır aracım yetkili serviste, ancak sorunu bulamadıklarını, anlayamadıklarını belirtiyorlar. Kontrollerin tam yapılmadığını düşünüyorum. Aracı bugün servisten aldım ve eve gelirken yine stop etti. Seyir halindeyken trafikte can güvenliğimiz yok. Gerçekten 1 haftadır aracımız yetkili serviste ve 'arıza vermiyor' diyorlar. Aracı servisten alıp eve gelirken yine aynı durumla karşılaştım. Can güvenliğimiz kalmadı. Artık 10 km'de 5 defa stop eden bir araçla trafikteyiz. Yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum.

31 Ocak 2024 10:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Emrah

Aynı sorun dendi enjektör sözde değiştirildi dendi ödemesini aldılar lakin sorun daha sıklaştı eğer arızası dendi değiştirdim olmadı mazot filtresi dendi değiştirdim olmadı kısaca değişmedik parçası kalmadı

Emrah

Benim araçta aynı problem var sorunu bulursan veya çözümü nedir tarafıma Bilgi verirmisin

Yusuf

Enjektör değişti sorun giderildi tam yakıt akışı sağlayamadığından kaynaklı sorun. Tabi aynı sorunla karşı karşıya iseniz

Ford Courier 1.5 Arızası

Mevlüt
05 Nisan 2024 21:22
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Yapılan Bakımlara Rağmen Garanti Dışı Bırakılan Araç Ve İletişim Sorunları

Erhan
29 Temmuz 15:22
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Courier Periyodik Bakım Sorunu

Hasan