Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
28 Mayıs 2024 11:12

Ford C-Max 2014 1.0 Ecoboost 125 HP model aracımdan vites değiştirirken ve hızlanırken ince, sanki araçta nitro varmış gibi sesler geliyordu. Bunun üzerine Ford Antalya Bilaller servisine gittim ve aracı bıraktım. 1 hafta araçsız kaldım, yeter ki arıza tespiti yapılsın diye. Sonrasında tarafıma dönüş yapıldı. En az 10 parça değişmesi gerektiğini, su değişmesi gerektiğini söylediler ve arızayı tam olarak çözemediklerini, tüm parçalar değiştikten sonra yeniden kontrol edeceklerini belirttiler. Fiyatı da 100 bin TL olarak belirlediler. Aracımı hemen almaya gittim, arıza tespiti yapamadıkları gibi bir de tespit ücreti ödedim. Hemen aracımı aldım, sonrasında Antalya sanayide bir ustaya gösterdim. İnanın, 2 sebep söyledi ve hemen arızayı tespit etti. 1 parça değişti, diğer tüm kontrolleri yaptı ve bunu aynı gün içerisinde çözdük. Bebekli bir aile olarak yarım saatlik mesafeden gelip aracımı 1 hafta bırakıyorum, çözüm yok. Sırf insanlar servis bakımlı takıntısından vazgeçsin diye yazıyorum. Ford Bilaller nasıl böyle bir hizmet verir? Yazık, arıza tespit adı altında alınan tutarın iadesini talep ediyorum.

29 Mayıs 2024 15:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Anahtar Arızasının Uzun Süre Çözülememesi

Adem
29 Nisan 01:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ford Bilaller Servis Pişmanlık

29 Ağustos 2024 08:44
Ford Bilaller Servis Pişmanlık

Ford Focus 1.0 Ecoboost Yağlama Problemi

Celal
02 Eylül 2024 11:38
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Ecoboost Motor Arızası Ve Müşteri Mağduriyeti

Sinan
10 Ekim 2024 12:54
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

1.5 Ecoboost Ford Mondeo Ford Servis

Lokman