2013 Ford Focus Powershift Otomatik Benzinli Şanzıman Sorunu

08 Temmuz 2023 23:32

2013 Ford Focus powershift otomatik aracım son günlerde kalkışta vuruntu, vites geçişlerinde vuruntu, normalde 2 bin devir üzeri geçmesi, gereken vites geçişleri,4 bin 5 bin devirde, zoraki zorlanarak, sesli titremeli geçmesi 1. Vitesten 3 atlama çok sarsıntılı şekilde, geri viteste gaz yememe, araç bu arızayı verince arabayı stop edip 15 dakika kadar bekleyip, çalıştırdıktan sonra, normale dönmesi,5 -10 km sonra, aynı arızayı yapması, yardımlarınızı bekliyorum.

14 Temmuz 2023 11:50 (Şikayetten 5 gün sonra)

Yorumlar (7)

Tayfun

Hüseyin bey iyi akşamlar, aracınız ile ilgili sorunu giderebildiniz mi acaba?

Emre

Abi son durum ne, halloldu mu arıza?

Shady

Bende aynı sorun oldum servise gittim, 100 bin lira istemiş, halbuki bu sorun kronik bir sorun çıktı ve uluslararası Ford bayiiler bu tip şanzımanın garantisini uzatmış, ama tabii ki Türkiye'de geçerli olmadığını söylediler Ford servis. Allah yardımcımız olsun bu kadar.

Huseyin

Merhabalar bende de Ford Focus 2013 model otomatik araç var aynı sorun 1 haftadır bende de var çözüm bulabildiniz mi acaba iyi günler dilerim.

Hüseyin

Kavrama değişti olmadı beyni değiştireceğim oda olmazsa satacağım... Bu arabanın dilinden anlayan yok bu ülkede, kronik sorunlu bu araçlar, cebimizde avucumuzda ne varsa yedi yıllardır Ford kullanırım bir seferde otomatik kullanalım dedik başımıza bela almışız meğer, ocağıma incir ağacı dikti

Fırat

Şanzıman beyni mi dediler abi. Nedir son durum

Hüseyin

Kavrama değişti ama aracımdaki sorun aynen devam ediyor başıma bela oldu beyinini de değiştireceğim bakalım sorun devam ederse ucuz pahalı satacağım aracımı

Ford Powershift Garanti Konusu

Ahmet
23 Ağustos 2023 16:18
Mustafa sonuçtan çok memnun

Ford Focus Şanzıman Arızası

21 Mayıs 2024 09:52
"Merhaba. Öncelikle sorunum ile ilgilendiğiniz için başta Neslihan hanım olmak üzere ilgilenenlere teşekkür ediyorum. Tamamını karşılamasanızda yüzde 50 oranında destek olmanız da sevindirici. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar."
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Ford Fiesta Powershift Şanzıman Titreme Problemi

Vedat