Ne Olduğu Belirsiz Fonksiyonel.com

25 Eylül 2024 11:121.162
Meltem'in Teşekkür Mesajı
Fonksiyonel.com dan aranarak üyeliğimin sonlandırıldığı bilgisi verilmiştir bu süreçte kısa sürede çözüme ulaştığı için kendilerine teşekkür ediyorum

İzinsiz ve rızam olmadan üyelik sürekli mesaj gönderiyor. İstemediğim halde üyeliğimi iptal etmiyorlar. +908503054305 numaradan mesaj geliyor ama hiç muhatap yok. Gerekli resmi makamlardan da şikayetlerimi ileteceğim. İstemediğim ve ne olduğunu bilmediğim bir şeyde nasıl olduğunu bilmiyorum ama anlamsız bir üyeliğim var.

26 Eylül 2024 13:47

Şikayetim yayına gireli 2gün oldu ancak hala fonksiyonel.com dan mesaj geliyor gerçekten bu fonksiyonel den kurtulmak mümkün değil galiba

26 Eylül 2024 16:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Öncelikle yaşamış olduğunuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bilgilerinizi iletmeniz halinde talebiniz yerine getirilecektir.

26 Eylül 2024 19:02

İstek üzerine verilen telefon numarasına yazdım ancak çözüm hala yok

27 Eylül 2024 10:15

27 Eylül 2024 10:16

Süreçte yardımcı oldukları için teşekkür ederim

4 Ekim 2024 07:511.101

"Sorun çözüldü, Teşekkürler."

İptal Edilemeyen Üyelik Ve İstenmeyen SMS'ler

3 Aralık 2024 13:348.379

İlaçsız yaşam üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Artık asla tercih etmediğim bir marka. Sürekli SMS geliyor. Daha önce sip...

2 Destek

İlaçsız Yaşam Kurumu Telefonla, Mesajla Rahatsız Ediyor

21 Eylül 2023 14:2713.386

İlaçsız Yaşam isimli kuruluşa üye oldum ve bazı bitkisel ürünleri incelemeye başladım ve sepetime birkaç ürün ekledim. A...

4 Destek

İlaçsız Yaşam İzinsiz SMS

31 Aralık 2024 11:3610.536

İlaçsız Yaşam firması (ilacsizyasam.com) iznim olmadan bana ticari ileti SMS'leri göndermektedir. Kasım ayında başlayan ...

2 Destek1 Yorum

Fitforeverturkey.com Fit Forever Sorumsuzluğu İlgisizliği Ve Aras Kargo Problemi

27 Temmuz 2023 00:1228.244

Ürünü 3-4 kere sipariş verdim ve her seferinde ya firmadan kaynaklı ve kargo şirketinden kaynaklı iade oldu. Bir türlü b...

1 Destek