Meltem sonuçtan çok memnun

Ne Olduğu Belirsiz Fonksiyonel.com

25 Eylül 2024 11:12
Meltem'in Teşekkür Mesajı
“Süreçte yardımcı oldukları için teşekkür ederim”

İzinsiz ve rızam olmadan üyelik sürekli mesaj gönderiyor. İstemediğim halde üyeliğimi iptal etmiyorlar. +908503054305 numaradan mesaj geliyor ama hiç muhatap yok. Gerekli resmi makamlardan da şikayetlerimi ileteceğim. İstemediğim ve ne olduğunu bilmediğim bir şeyde nasıl olduğunu bilmiyorum ama anlamsız bir üyeliğim var.

26 Eylül 2024 13:47

Şikayetim yayına gireli 2gün oldu ancak hala fonksiyonel.com dan mesaj geliyor gerçekten bu fonksiyonel den kurtulmak mümkün değil galiba

26 Eylül 2024 16:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Öncelikle yaşamış olduğunuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bilgilerinizi iletmeniz halinde talebiniz yerine getirilecektir.

26 Eylül 2024 19:02

İstek üzerine verilen telefon numarasına yazdım ancak çözüm hala yok

27 Eylül 2024 10:15

Fonksiyonel.com dan aranarak üyeliğimin sonlandırıldığı bilgisi verilmiştir bu süreçte kısa sürede çözüme ulaştığı için kendilerine teşekkür ediyorum

27 Eylül 2024 10:16

Süreçte yardımcı oldukları için teşekkür ederim

Ferhat sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2024 07:51
"Sorun çözüldü, Teşekkürler."
İzinsiz Mesaj Gönderimi ve Üyelik İptali Sorunu
İzinsiz Mesaj Gönderimi ve Üyelik İptali Sorunu
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilemeyen Üyelik Ve İstenmeyen SMS'ler

03 Aralık 2024 13:34
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 14:27

İlaçsız Yaşam İzinsiz SMS

31 Aralık 2024 11:36
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 00:12
Fitforeverturkey.com Fit Forever Sorumsuzluğu İlgisizliği Ve Aras Kargo Problemi