15 Ağustos 2024 14:291.267
Güneş'in Teşekkür Mesajı
Sorunuma çözüm bulmak için çabaladıkları için teşekkür ederim.

Shp-1923124075226 numaralı siparişimi 08.08.2024 tarihinde oluşturdum. Günlerdir kargoya teslim edilmiyor. Ne müşteri hizmetleri var, ne sitede yazan telefon çalıyor, ne atılan maile bakılıyor. Ne de siparişimi iptal edebiliyorum. Nasıl bir sistemleri var bilmiyorum. Sayfada yazan kolay iade, müşteri memnuniyeti, kolay erişim ibarelerinin hiçbirinin aslı yok gibi. 4,250 TL lik alışverişim için günlerdir hiçbir muhatap bulamadım. Yaşadığım mağduriyeti kimse yaşamasın diye şikayet ediyorum. Kargomu teslim etmeyeceklerse iptal etmek ve paramı iade almak istiyorum.

Güneş
17 Ağustos 2024 17:05

Sorunuma çözüm bulmak için çabaladıkları için teşekkür ederim.

Kayıp Kargo Ve Ulaşılamaz Müşteri Hizmeti

17 Ekim 2024 11:022.072

"Sorun çözüldü teşekkür ederim."

Vitamingelsin.com Siparişim Kargolanmadı İletişim Kuramıyorum

14 Haziran 2025 09:5871

"Şirket Yetkilisi M*** bey konuyla alakalı oldu ve kargomun tarafıma gönderilmesini sağladı. Kendisine buradan teşekkür ederim. Konuyu çözüme kavuşturdu. Şikayeti yazdığımız gibi teşekkürü de yazarız."

Herbaldanal Kargom Gelmedi 9 Gündür

31 Ocak 2024 15:44967

22.01.2024 tarihinde verdiğim sipariş hala hazırlanıyor diyor. Sitede ki numaralar kullanılmıyor mail attım dönüş yapılm...

Herbaldanal Kargom Gelmedi 9 Gündür

Fitforeverturkey.com Fit Forever Sorumsuzluğu İlgisizliği Ve Aras Kargo Problemi

27 Temmuz 2023 00:1228.244

Ürünü 3-4 kere sipariş verdim ve her seferinde ya firmadan kaynaklı ve kargo şirketinden kaynaklı iade oldu. Bir türlü b...

1 Destek