Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Fly Store Teknik Servisinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

Alperen
12 Aralık 2024 14:22

Yaklaşık bir buçuk ay önce Flystore teknik servise verdiğim Mini 4 Pro ürünüm sıvı hasarlıydı ancak herhangi bir fiziksel hasarı yoktu. Ürünü verdikten iki gün sonra yapacak hiçbir şey olmadığı, drone'a dokunmadıklarını belirttiler. İşlerim sebebiyle 2-3 hafta sonra ürünü teslim almaya gidebildim ve ürünün kameralarının çıkartıldığını, muhtelif parçalarının hasarlı parçalarla değiştirildiğini gördüm ve ürünü bu şekilde teslim almadım.

Firma sahibi İ** isimli kişi, ürünü eksiksiz şekilde kargoya vereceklerini belirtti, ancak 3 hafta geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir kargo ulaşmadı. Gecikmeyi ve bu yaşanan olumsuz süreç hakkında firmayı aradığımda 'Ürünü kargoya vermiştik ama geri çekiyoruz, artık ürününüz bizde' minvalinde saygısız konuşmalar yapmaktalar. Hukuksal süreci başlatıyorum, tekrar buradan ve drone gruplarında sürecin devamını yazacağım.

Oğuzhan
Oğuzhan

Firma sahibi kesinlikle güvensiz bir insan sıfır cihaz gönderdim gövde değişecek de sadece gövdeyi başka bir firma sıfır olarak geri gönderdi bana kendisi de şarj aletlerinin dükkanda olduğunu söyledi bataryalarla beraber tam 1:30 aydır beni oyalıyor her aradığında bakmıyor telefonlara muhtemelen yolunda kendisi öyle olduğunu düşünüyorum kesinlikle muhatap almayı başka yer firma bakın sadece ne Pierre reklama önem veren bir insan

Ceylan
21 Şubat 2025 17:19
Tamir Sonrası Sorunlar Ve İletişim Problemleri
Tamir Sonrası Sorunlar Ve İletişim Problemleri
Tarık sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 20:48
"Geç oldu ama olsun sonunda kargoya teslim edildi. Yardımları için beni arayan görevliye teşekkür ederim."