Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 01:20

Flormar online’dan aldığım 2656549959217671 numaralı siparişim bugün elime ulaştı. Flormar’ın HD weightless ruj serisini çok beğendiğim için 4 adet sipariş vermiştim ancak bir tanesi tarihi geçmiş eski seri ürün gönderilmiş. Ambalajı farklıydı, jelatini yoktu ve uç kısmı kapağa değdiği için deforme olmuş şekilde ulaştı. Aynı ürünün yeni tarihli olanından tarafıma tekrar gönderilmesini veya ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum. Görseller ektedir.

19 Temmuz 2024 14:06 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Müşteri Hizmetleri departmanımız probleminizi en kısa sürede çözmek için çalışıyor. iletisim numarasından bilgi verildi. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli. Teşekkür ederiz. Güzel günler dileriz Flormar Müşteri Hizmetleri Departmanı

19 Temmuz 2024 14:30

Flormar tarafından arandım ürünü kendilerine UPS Türkiye ile göndermemi söylediler ancak UPS Türkiye şu an bulunduğum bölgeye hizmet vermiyor. Tarihi geçmiş ürün gönderimi yapan sizsiniz ancak benim kargo ile uğraşmam gerekiyor. Bunun yerine neden tarafıma yeni ürün yollanmıyor bunu anlamıyorum.

Mediha sonuçtan hiç memnun değil

Flormar Online Siparişinde Gecikme Ve İletişimsizlik

Mediha
09 Ocak 2025 11:21
Flormar Online Siparişinde Gecikme Ve İletişimsizlik
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
07 Eylül 2024 03:30
Flormar Sipariş Ettiğim Ürünleri Göndermedi
Flormar Sipariş Ettiğim Ürünleri Göndermedi
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Flormar 502 Numaralı Rujda Acı Tad Ve Koku

Tansel
24 Kasım 2023 23:44
Flormar 502 Numaralı Rujda Acı Tad Ve Koku
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
02 Aralık 2024 15:54