Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 23:09

Aldığım Kinetix Effect tx w 2FX Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı daha 2 ay olmadan her iki teki de yanlardan ve önden yırtılmaya başladı, sadece yürüyüşte kullandım. Daha önce de FLO mağazasından ayakkabı aldım ve Kinetix ayakkabı kullandım. Ama hiç birinde böyle bir durumla karşılaşmadım. Şikayetvar'a girince aynı ayakkabı için başka şikayetler de oluşturulduğunu gördüm ve açıkçası çok şaşırdım. Bu konuda FLO markasının çözüm odaklı olduğunu fark ettim. Bu sorunun çözümü için dönüşünüzü bekliyorum.

16 Eylül 2024 11:18 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Beyza sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2024 19:01
"Ertesi gün sorunumu çözdüler. Teşekkürler..."
Şahin sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 21:43
"İlgi ve alaklarindan dolayı teşekkür ederim"
Necat sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2023 19:20
"0212 700 3356 numaradan arandım bugün ve aynın 14 ünden sonra mağazaya gidip hemen değişim yapabileceğimi söylediler 15 ünde gidip değişimi gerçekleştireceğim teşekkür ederim FLO Mağazacılık böyle bir markanın böyle küçük durumlardan ötürü müşterisini kaybetmeyeceğini biliyordum."
FLO Ayakkabı FLO 6 Ay Garantisi Olan Ayakkabının 2. Ay Erimesi Garantiden Red Geldi
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 17:45
Kinetix Ayakkabının 7 Ayda Deforme Olması Şaşırtıcı