Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 00:20

Flixbus'tan 27 Aralık 2024 saat 22:20'de Venedik'ten Viyana'ya giden otobüs için bilet aldım. İlkinde ödeme hatası verdi ama hesabımdan para çekildi. Ortada herhangi bir bilet bilgisi yoktu. Canlı hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, 'Bizde böyle bir durum görünmüyor, bekleyin, 3 gün içinde hesabınıza geri yatmış olur' dediler. Bu sırada tekrar rezervasyon yapmamı önerdiler ve tekrar rezervasyon yaptım. Yeniden aynı hatayı verdi ve hesabımdan tekrar para çekildi. İki kere alamadığım biletin parasını ödemek zorunda kaldım. Canlı destek ile tekrar iletişime geçtiğimde, 'I'm so sorry but since you're the one who re-booked your ticket without any Flix fault, I really cannot process you a refund.' cevabını aldım. Açıkça bizim hatamız değil, size geri ödeme yapmayacağız dediler. Bu durum yüzünden ülkeme geri dönüş uçağımı kaçırabilirim. İşlemin çözülmesini ve benden alınan ücretlerin geri ödenmesini istiyorum.

10 Ocak 2025 09:26

Tam 2 hafta oldu, her türlü belgeyi sunmama rağmen ödeme yapmayacaklarını söylüyorlar

Sena
Sena

Çağrı Bey merhaba, aynı sorunu ben de yaşadım acaba bir gelişme oldu mu?

Çağrı

Biletlerden birinin geri ödemesi o gece içinde düzenlendi ama ilki hala geri ödenmedi. 3 gündür bekliyorum dönüş alamadım maalesef

31 Aralık 2024 03:33
Çifte Biletleme Ve Çözüm Üretemeyen Müşteri Hizmetleri
Murat sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 10:46
Kar Kaosunda İptal Edilen Otobüs Seferi Ve İletişim Sorunları