18 Kasım 2024 15:00

Yeni aldığım Fissler Vitaquick Premium Tencere daha ilk kullanımda kararma yaptı. Hem içinde hem de dışında kararmalar var. Özellikle taban kısmında bir problem olduğu çok bariz. Üstelik hem ilk kullanımdan önce hem de sonrasında normal bulaşık deterjanıyla elimde yıkadım. 10 yıldır iyi başka bir markanın düdüklüsünü kullanıyordum. Bu kadar reklamı oluyor. vardır. Bir farkı diye merak edip aldım. Bu kadar para verip güvenip aldığımız bir markaya hiç yakıştıramadım. İade için kullanılmamış olması gerekiyor deniyor, hiç kullanmadan kararacağını öngörmem mümkün değil. Hepsiburada sitesi üzerinden Fissler Türkiye satıcısından almıştım. Çok çok pişmanım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

18 Kasım 2024 17:06 (Şikayetten 2 saat sonra)
30 Kasım 2024 22:54

Ürünü servise göndermem istendi, söylendiği gibi yaptım. 10 gün içinde aynı ürünüm temizlenmiş şekilde geldi. Cevaben "kullanıma bağlı çizikler ve yemek asit lekeleri vardı, bir defaya mahsus müşteri memnuniyeti için temizlenmiştir. Kullanım kılavuzunu okuyunuz" yazılmış. İyi hoş da bu uzay mekiği değil ki kullanmasını bilmeyelim. Aynen de söylendiği şekilde kullandım üstelik çok düşük bir ateşte. Ve inanın kullanma kılavuzlarını çok iyi incelerim. Benim anlamadığım şey Fissler'in eski kullanıcılarının bu tip hiç şikayeti olmazken bu yeni çıkan Vitaquick Premium serisinin ciddi sayıda böyle kararma renk değişimi şikayeti olması. Sizce de bu seride bir hata olamaz mı ne dersiniz? Bu lekelenme yine olursa yine mi göndereceğim? 7-8bin liradan bahsediyoruz az fiyat mı, rica ediyorum şu yanıtları verip insanları saf yerine koymayın ürününüzün de hatanızın da arkasında durun! Gallery Crystal markasının da Fissler yetkili servisinin de oldukça ilgisiz firmalar olduğunu düşünüyorum!

03 Mayıs 2024 01:50
Fissler Vitaquick Premium 4,5 Litre Düdüklü Şikayet
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
04 Aralık 2024 00:44
Fissler Düdüklü Tencere İlk Kullanımda Karardı, Fatura Gönderilmiyor
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Ersen
08 Temmuz 2024 15:50