Ersen sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 15:50

18.05.2024 tarihinde Enplus mağaza işl. A. Ş. Den aldığım Fissler Vitaquick Premium 6 litre düdüklü tencerenin, fotoğraflarda da görüleceği üzere ilk kullanımda dış ve iç yüzeyi karardı ve lekeler oluştu. Kararma ve lekeler her türlü yıkama sonucu çıkmadı. Ürünü iadesi için Enplus firmasına götürdüm. Muhatabımın kendileri olmadığını, şikayet etsem de kendilerinin sorunu olmadığını, Fissler firması ile görüşeceğimizi söylediler. Kendilerinin sadece ürünü sattığını, iade ya da değişimi kendilerinin yapmadığını belirttiler. Fissler yetkili servisi ile görüştüğümde; bunun normal olduğunu, kararma ve lekeleri çelik temizleyici ile çıkartabileceğimi söylediler. Çok yüksek bir fiyatla aldığım Premium bir ürünü her seferinde çelik temizleyici ile temizlemek istemediğimi belirttim. İade ya da değişim yapamayacaklarını, servisi gönderirsem en fazla lekeleri ve kararmayı çıkartıp bana geri göndereceklerini belirttiler. Bunun içinde kargoyla uğraşmamamı öğütlediler. Araştırmama göre bu modelin neredeyse tamamına yakınında bu sorun varmış. Çok bariz şekilde hatalı olan bu ürünü tüketici haklarımı kullanarak iade etmek istiyorum.

08 Temmuz 2024 16:03 (Şikayetten 12 dakika sonra)
08 Temmuz 2024 17:00

Teşekkürler. 30 yıldır düdüklü kullanıcısıyım. Daha önce Fissler düdüklü kullandım. Ürüne çelik temizleyici uyguladım, son hali bu. 14.000 Tl. Verdiğim bir ürüne her kullanımda elimde çelik temizleyici, limon, sirke, Cif ile dolaşmam hoş değil sanırım. Bariz hatalı olan ürününüze hala temizlik önerisi vermeniz maalesef markaya yakışmıyor Efendim. Üslup ve müşteriye davranışınız hiç hoş değil. Tüketici haklarımı çok iyi bilen biri olarak artık konu yargıya taşınacak. Tüm iletişimi Almanya merkezede taşıyacağımı bildirir. Saygılar sunarım

08 Temmuz 2024 23:35

Arkadaşlar firmanın ithamı üzerine Ankara'da büyük şehir Belediyesi gaz işletmesine EGO ya Başvuravacağım. Ocağımda ne yakıt var araştırılsıın. Özür dilerim Fissler bilemedim. Ankara'da ocağıma fosil yakıt veren belediye ise şikayetim Geri alacağım

23 Ekim 2024 16:36

Arkadaşlar, Tüketici Hakem Heyeti bilirkişi incelemesi sonrası ücret iadesine ve bilirkişi masraflarının Enplus firması tarafından ödenmesine karar verdi. Bilirkişi ürünün tamamen üretim hatasından kaynaklı olduğunu belirtti.

Yorumlar (5)

Zuhal
Zuhal

Merhaba aynı şikayetler bende de var maalesef dış yüzegindeki geçmeyen kararma ve yanıklar ve hatta hassas bir kapağım var üstündeki ayar düğmesi sürekli hata veriyor basınç oluşmuyor çözüm olarak süngerin iç yüzegiyle hassas yıkamamı önerdiler 3 kez servise gitti Almanya'ya şikayeti nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum bir de Tüketici Hakları'na

Ersen

Merhaba. Tüketici Hakem Heyeti'ne edevletinizden başvurabilirsiniz. Hem Fissler hem de aldığınız mağazayı şikayette bulunun. Almanya'ya internet siteleri üzerinden yazdım. Dönüş yapacaklarını söylediler. İngilizce'de yazabilirsiniz.

Esra

Merhaba, şikayetinize çözüm bulabildiniz mi?

Esra

Aynı sorun ile ben de karşılaştım ve bana da aynı cevapları verdiler. Satıcı da ürün kullanılmış diye ürünü kabul etmiyor hiç kimse ürünün arkasında durmuyor.

Ersen

Hayır. Müşteri hizmetleri temizlik aklı veriyor. Sanırım kalaycıya götür diyorlar kibarca. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Tüm görüşmelerimi de almanta merkeze yazdım.

Fissler Düdüklü Tencere İle İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

Sezer
16 Nisan 2025 12:06
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
15 Ekim 2024 18:27