Turkcell Finans Gün Sonu Denilerek Kredi Kartından Tahsilat Yapmadı

23 Eylül 2024 14:05

Turkcell bayisinden Turkcell finanstan cihaz aldım. Kredi kartı ile banka aracılığıyla ödeme yapamadım sorumlusu kim. Cihaz kampanyası 1. Taksitini Ziraat mobil ile kredi kartı ile ödeme yaptım fakat 2. Taksitimi saat 23,00 den sonra 1 saat uğraştım başka zaman deneyin mesajı alıyorum.
1. Hata bu ürünü bayiden alırken fatura ile ödeme yapabileceğim söylendi finansa yönlendirmişler müşteri kasıtlı yanıltma var. Bu benim sorunuma döndü hatalı sizsiniz.
2. Hata 20 si finanstan arandım fatura hatırlatma servis herhangi bir saat söylemedi örneğin 23,00 den sonra ödeme yapamazsınız gibi bir uyarı yapmadı. Hatalı yönlendirme var en azından bilgi verilebilir.
Turkcell finans hem kafasına göre faiz uyguluyor hem de ödeme yapmak istediğimizde saat sınırlaması var deyip gün sonu işlem yapamadım hem Findeks raporum olumsuz etkilenecek sorumlusu kim hem de gecikme talebi isteyeceksiniz Allah bilir ne kadar yansıtacaksınız bilemiyorum. Devlet bu keyfiliğe son vermelidir. Bu konuda müşteri hizmetlerini aradım fakat bu benim hatam olmadığını söylüyorum onlarda beni finansa yönlendiriyorlar. Bu hatalı uygulamanız kınıyorum. Müşteri bir ürün aldıysa siz de kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz diyorsanız kural saat gece 12.00 dir. Eğer bu saatte bir ürün alabiliyorsak bu ödemeyi de siz kendi içinizde müşteriyi mağdur etmeden halletmeniz icap eder. Bu keyfi uygulamalarınız insanları bıktırdı. Turkcell olarak müşterinin yanında yer almanızı rica ediyorum.

23 Eylül 2024 14:25 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Financell

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi inceleyerek 23.09.2024 tarihinde konuyla ilgili tarafınıza bilgi verdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Financell

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Taksit Bitmesine Rağmen Faturama Halen Paycell Ücreti Yansıtılıyor

11 Mayıs 2025 15:45
Taksit Bitmesine Rağmen Faturama Halen Paycell Ücreti Yansıtılıyor

Financell | Turkcell Ödeme Sorunu Ve Mağduriyet

14 Ocak 2025 12:02
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Financell (Turkcell Finansman) Kredi Geri Ödeme Zorluğu

02 Temmuz 2024 19:09

Superbox Satışında Bilgim Dışında Kredi Çekildi, Borç Ve Bilgilendirme Sorunu Yaşıyorum

24 Haziran 2025 10:53
Musa sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 13:27