Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Financell (Turkcell Finansman) Cihaz Alamama Sorunu

23 Haziran 2023 01:15

Turkcell'e ait 3'u faturalı hattım var fakat Financell kredi limiti bir türlü güncellenip yükselmiyor ödemelerim düzenli ve otomatik ödeme mevcuttur banka kredi limitimin bunu etkilediği söylendi banka ödeme performansım olumlu ve kredi notum 1335'tır. Bütün kurumlarda ödeme alışkanlığı zamanında yapılmasına rağmen hat üzerinden telefon alamamaktayım bilgilerin artık güncellenmesi neticesinde tarafıma bilgi verilmesini istiyorum. Hatlarım 1 yılını doldurmuştur.

Artık bu durum skandal bir hal aldı yazık size verdiğim paralara karşılığında hizmet yok. Financell kredi limitim neden hiç yükseltilmiyor. Turkcell pişmanlık olmaya başladı artık sözleşmemde bitiyor Turkcell yıl boyunca 4 bin tl limit verdi sağ olsun o fiyata cihaz olmayacağını bildiği ve sayfalarında o fiyatlarda cihaz olmadığı halde resmen dalga geçiliyor.

23 Haziran 2023 17:29 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Financell

25 Haziran 2023 18:13

Bir sonuç olmadıki nasıl değerlendireyim

28 Haziran 2023 13:17

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili bilgi vermek amacıyla 28.06.2023 tarihinde sizi üç kez aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili bilgi almak için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Financell

29 Haziran 2023 01:20

Teşekkür ederim bayramın ilk günü aramışsınız ama yoğunluktan cevap veremedim verdiğiniz limitte SMS olarak geldi ama cihaz almaya yetersiz sizden istenilene ulaşamadınız

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Financell Limit Sorunu!

30 Mayıs 2024 16:00
Turkcell Financell Limit Sorunu!

05 Mayıs 2024 02:06

Telefon Kredisi Ödemelerinde Ekstra Ücret Problemi