Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

FilikaNet Çözüm Bulun İnternet Sürekli Kesiliyor

FilikaNet Çözüm Bulun İnternet Sürekli Kesiliyor
08 Kasım 2023 21:26

Çok kötü bir internet bu kadar kötüsünü görmedim. Sınırsız 20 MP 360 TL ücret veriyorum ama hiçbir şey izleyemiyoruz. Sürekli kesik ve internet net bağlı görünmesine rağmen lütfen buna bir çözüm bulun bulunduğum yerde altyapı olmadığından mecburen aldım keşke almaz olsaydım

08 Kasım 2023 21:22

Sürekli böyle

09 Kasım 2023 09:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Talep ve önerilerinizi (Abone No veya Abone TC Kimlik No bilgilerini belirterek) şirketimizin iletişim kanallarından 7/24 bize iletebilirsiniz. Filika İnternet ve İletişim Hizmetleri A.Ş.

20 Kasım 2023 19:25

İnternetimiz sürekli bu şekil ve WhatsApp tan müşteri temsilcilerine yazıp göndermeme rağmen ne ilgilenen var ne düzelme var yazıklar olsun böyle firmaya bir daha yükleme yapmayacağım herkes görsün alırken bunları görerek düşünerek almak isterlerse alsınlar

23 Kasım 2023 20:18

Bergama bayisinden mert bey'e teşekkürler arızamızı giderdi duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ederim 🙏

28 Temmuz 2023 16:09

Onuralp
28 Aralık 2023 02:06
Emir sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2024 02:52
"Müşteri hizmetlerinden dönüş geldi bundan sonraki süreçte yaşanabilecek problemlerde daha hızlı bilgilendirme gerçekleştirileceği konusunda teoride anlaştık. Arayan müşteri temsilcisi çok yardımcı oldu umarım bu şekilde devam eder. Teşekkürler..."
Sadenet Kesintisiz İletişim Sağlayamayan İnternet Hizmeti
Sadenet Kesintisiz İletişim Sağlayamayan İnternet Hizmeti
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 00:09
Sarı Wifi Sarı Wi-Fi Çok Yavaş Ve İnternet Yok
Dudu sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 17:36