30 Mayıs 2024 10:54

Filelog kedi filesinden iki balkonum için sipariş verdim. Ödemenin bir kısmını aldılar ve sözde bir fatura kestiler. Ürünün bana 1 hafta içinde ulaşacağını söylüyorlardı fakat sipariş verdikten günler sonra 2 gün boyunca kendilerine ulaşamadım sonra da çok yoğunuz diye geçiştirdiler ve kargo takip numarası atmadılar. Instagram'dan yorumları kısıtlıyorlar ya da olumsuz yorumları siliyorlar. Buradaki yorumlar için de rakip firmalar yazıyor diyorlar. Ürün 1 hafta içinde elime ulaşmazsa gidip şikayette bulunacağım.

03 Haziran 2024 16:08

Filelog kedi filesine ulaşamadım, Instagram'daki telefon numarası değiştirilmiş yeni telefon numarasıyla görüştüğümde E*** ö adında biri benimle iletişime geçti, firma sahibi Y** E** d. Ruh ve sinir hastalıklarına yatırıldığını, firmayı ise kendisinin devraldığını söyledi. Ben de ürün teslimi olmadığı için iade talep ettim. Fakat iadelerle kendilerinin ilgilenmediklerini söylediler. Ben de fatura dekont ve WhatsApp görüşmelerini kaydettiğim için zaman kaybetmeden Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Instagram'dan yorumlarım kısıtlanıyor ve görünmüyor. Biradaki şikayetlere de rakip firmalar yazıyor diyorlar.

Yorumlar (5)

Tuğba

Tüketici Hakları mahkeme sonucu mu geri aldınız, icra mahkemesi ile mi yoksa. Mahkeme bize hak verdi bedelin iadesine ama şahsa ulaşamadık. Tebliğ ona ulaşmıştır gerçi. Bu yüzden icra mahkemesine başvurmayı düşünüyorum.

İrem

Ben şikayette bulununca şahsın avukatı olduğunu iddia eden birisi bana ulaştı ve ödemeyi yaptı.

Tuğba

İrem hanım. Şikayette bulundunuz mu? Tüketici Hakları bizim lehimize karar verdi. Ama telefon numarasını iptal etmiş. Vergi numarası adres her şey var. İcra mahkemesine başvuracağım ben.

Ezgi

Bize de paranın iadesi kararı verildi ama kimseye ulaşamadık. Sizler ualsabildiniz mi?

İrem

Merhaba Tuğba hanım, şikayette bulundum. Ödememi de geri aldım. Fakat özellikle şikayeti silmiyorum ki sipariş verecek olanlar tekrar düşünsün.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 09:19
Filelog Kedi Filesi Kötü Hizmet
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Filelog Kedi Filesi Hayal Kırıklığı: Teras File Hizmeti Sorunları

04 Mayıs 2024 16:55