Esra sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 09:19

3 Haziran 2023 tarihinde filelog kedi filesi adlı firmaya balkon filesi yaptırdım. Diğer firmalardan biraz daha yüksek fiyat olmasına rağmen Instagram'daki yorumlarından bakarak burayı tercih ettim. Instagram'daki kötü yorumları sildiklerini de sonradan tecrübe ettim. İşlem yapıldıktan sonra, balkon mermerini kullanamayacağım şekilde yaptıkları için, gelen arkadaş memnun kalmazsak düzelteceğini söyledi.

Buna istinaden 15 Temmuz 2023 tarihinde kedilerin de mermerde yürümeye çalıştığından ve çok kullanışsız olduğundan dolayı düzeltmelerini talep ettim. Aralıklarla kendilerine yazdım. 30 Ağustos 2023'te nihayet cevap geldi ve salı günü gelip düzelteceklerini ilettiler.
6 Eylül çarşamba günü gelmediklerini yazdım. İyi niyetimle iş yoğunluğundan unuttular herhalde dedim. Cevap verilmedi. 16 Eylül'de tekrar yazdım. Bunun üzerine çarşamba günü gelip düzelteceklerini ilettiler. Önce fiyat farkını alacaklarını söylediler. Sorunun giderilmesi halinde tabi ki ödeyeceğimi ilettim. Sonrasında ödediğim tutarı gördüler ve fark da almayacaklarını yazıp randevu oluşturdular. Tabi ki o meşhur çarşamba da gelmediler.
Sonrasında WhatsApp mesajlarıma cevap verilmedi. Telefonlarım açılmadı. Instagram hesaplarına yazdım oradan da engellediler.
Yaşadığım olumsuz tecrübeyi, sizin de aynı hataya düşmemeniz için buraya da aktarmak istedim.
Daha kurumsal güvenilir firmalara yaptırmanız çok daha sağlıklı olacaktır.
Kedi filesi yaptırmak isteyen tüm komşularıma tabi ki buraya yaptırmamalarını ilettim, başka firmalardan harika işler yaptırdılar.
Gerekli tüm kurumlara şikayetimi yapacağım. Fatura maalesef verilmedi bunun için de işlem başlatacağım.
Balkonun resimlerini ve firmanın Instagram adresini de resimlerde paylaşıyorum

profile profile profile

Rabia sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2024 16:05

30 Mayıs 2024 10:54
Filelog Kedi Filesi İletişim Ve Ürün Problemi
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Filelog Kedi Filesi Hayal Kırıklığı: Teras File Hizmeti Sorunları

04 Mayıs 2024 16:55