Www.filamentmarketim.com İade Alınmama Sorunu

Www.filamentmarketim.com İade Alınmama Sorunu
12 Nisan 2023 10:17

Satın aldığım Creality Cr-Lizard 3D Tarayıcı benim beklentilerimi karşılamadı ve iade talebinde bulunduğum halde talebim ciddiye bile alınmadı. Attığım maile cevap verilmedi, WhatsApp üzerinden yazdığımda ise paketi açılmış ürünün iadesi almıyoruz dediler ve diğer mesajlarıma cevap bile vermediler.

Durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşımış durumdayım ama; bu firmadan alacağınız bir şeyde sorun bile çıksa iade alınmayacağını alışveriş yapacak olan ve burayı okuyan arkadaşlara bildiririm

wwwfilamentmarketimcom-iade-alinmama-sorunu-1.pdf

Dilay
Dilay

Merhabalar ben de bu şirketten 3D yazıcı almayı düşüyordum ama yaşadığınız mağduriyeti ve bunun önemsenmediğini gördüğüm için almamaya karar verdim. Bu arada siz e yaptınız iade edebildiniz mi yazıcıyı.

Yusuf
Yusuf

Almamanız sizin için çok iyi olmuş, 3dteknomarket.com, porima3d.com Almak istediğiniz yazıcıyı bu sitelerden almanızı tavsiye ederim. Müşteri hizmetleri ve ilgi çok iyi. İade konusuna gelirsek, hukuki yollara başvurdum. Tüketici Heyeti karar verdi ama elime geçmediği için sonucu bilmiyorum. Karar elime geçince sonucu burada paylaşacağım, alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar bilgilensin diye.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Alındı, Sipariş Görünmüyor Ve Cevap Yok

17 Mart 22:03