Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Günlük Mesaj Atmaya Devam Ediyor

26 Mart 2023 17:45

Fibabanka, 85 bin TL kredim hazır mesajını aralıksız her gün atıyor. SMS iptal ve red SMS iptal yazıp söylenen 4 haneli numaraya gönderdim, hiçbir işe yaramadı. Bankayı aradım, 85 bin TL'lik hazır kredimi sözde iptal ettiler ve aynı zamanda mesajın artık gelmeyeceğini söylediler. Müşteri temsilcisiyle çok iyi konuştuk ve anlaştık. Aramaz olaydım. Her gün yine aynı mesajın gelmesini bırakın, bu sefer farklı farklı şu kadar taksit ödemeli kredi mesajları almaya başladım. Bir müşteri bu kadar bunaltılır. Zaten bu bankadan küçük miktarda kredi çekmişliğim var, son 3 taksitim kaldı, ondan sonra tamamen hesabımı dondurma talebinde bulunacağım. İnşallah işe yarar.

Rabia
26 Mart 2023 17:55

Okuyanlar için söylüyorum e devlet üzerinden banka, marka üyeliğiniz var ise mesaj ve aramalarını teker Teker engelliyebilirsiniz. Uyarı B002 gibi mesaj sistemlerine engel koymayın diğer banka PTT gibi kurumların msjlarınıda engellemiş olursunuz

26 Mart 2023 18:07 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba Sayın Okan N. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Rabia
27 Mart 2023 15:59

2 defa konuştuk sizin sorunu falan çözeceğiniz yok şimdi de sözde bayramda ekstra karlı kredi mesajları gelmeye başladı halbuki faiz oranı aynı. İys vatandaş. Com adresinden gereken engellemeleri yaptım Allah devletten razı olsun.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Alınmayan Ürün İçin Kredi Borcu Hala Aktif, Mağduriyetim Giderilmiyor

İsmail
05 Kasım 12:15

BES Sözleşmemi İptal Ettiremiyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

30 Eylül 22:41
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

BES Sözleşmesinde Haksız Yönetim Gideri Ve Para İadesi Sorunu

Süleyman