Opet Fiat Ducato'nun Ad Blue Sorunu: Ticari Araçta Büyük Mağduriyet

Vizyon
02 Aralık 2024 18:06

2024 model Fiat Ducato 20 *** 236 plakalı ticari aracımızın daha 1 (bir) yıl olmadan Ad Blue sisteminden kaynaklı verilen arızayı ne bulunduğumuz ildeki (Denizli Batı Otomotiv) yetkili servis ne de Fiat genel merkez ile yaptığımız görüşmelerde netice alıp garanti kapsamında ki aracımızın arızasını giderme yönünde bir geri dönüş sağlanmamaktadır. Bu araç bizim ticari sıcak satışta ki ekmek kapımız. Yetkili servis ve Fiat ailesi garanti kapsamında ki bir araç için 55.000,00 (elli beş bin) tl talep ediyorlar, ben bundan sonra Fiat marka bir araç kullanmayacağım. Bu site üzerinden Ad Blue ile alakalı şikayetleri görünce en çok benim mağdur olduğumu gördüm. Bu arıza gördüğümüz kadarıyla Fiat marka araçlarda çok sık rastlanan bir durum. Umarım Fiat ailesi ve yetkili servis olumlu bir geri dönüş sağlar.
Bu arada ticari faaliyet olarak akaryakıt istasyonları olmakla beraber müşterilerimizi %90'ı Opet istasyonları oluşturmaktadır. Kullandığımız hem yakıt hem de Ad Blue piyasada ki ürünlerden en kalitelisidir.
Mağduriyetimizin çözülmesi bizleri çok mutlu edecektir.

15 Mayıs 2025 15:09 (Şikayetten 5 ay sonra)

Haydar sonuçtan memnun değil

Fiat Ducato Baskı Balata Sorunu Ve Garanti Kapsamı Mağduriyeti

Haydar
27 Temmuz 2025 16:42
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Fiat Ducato'da Emniyet Kemeri Ve Sürekli Arıza Mağduriyeti

Emre
15 Eylül 2025 13:36

Fiat Ducato'da Garanti Mağduriyeti Ve Servis Sorunları

Önder
10 Temmuz 2025 16:44
Fiat Ducato'da Garanti Mağduriyeti Ve Servis Sorunları
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
17 Haziran 2025 14:18
sifir-kilometre-fiat-ducatoda-cozulmeyen-arizalar-ve-ticari-magduriyet-2.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Vites Arızası Nedeniyle Ticari Faaliyetlerimin Aksaması Ve Mağduriyet

İbrahim
01 Ekim 2025 18:00