Fiat Topolino Aracımla Servis İlgilensin İstiyorum

Bahar
11 Eylül 2024 19:51

Fiat topolino aracım vites değişikliği yaparken frene basılı olarak değiştirdiğim halde vitesi algılamıyor. Ekran donuyor. Aracı kapatıp açtığımda kendine geliyor 4-5 keredir bu şekilde tekrarladı bugün servisten randevu alacaktım göstermek için sabah çocuklarımı okula getiriyorken rampada yine ekran dondu ve ekranı düzeltmeye çalışayım derken araç kaydı öndeki arabaya çarptım.

Servise getirdim servisin söylediği şey rampada diğer arabalar gibi kalkma özelliği yoktur düz yolda idare edin ancak 3 Ekim'de bakabiliriz. Bir an önce sorunumun çözülmesini aracımın düzeltilmesini istiyorum. Her sabah çocuklarını okula getiren bir anneyim. Bugün önümde başka bir çocukta olabilirdi.

11 Eylül 2024 11:11

Fiat Topolino aracımda frene basılı olarak vites değiştirmeye çalışırken ekran donuyor ve vitesi algılamıyor. 4-5 keredir bu şekilde tekrarlıyor. Bugün servis için randevu alacaktım. Sabah çocuklarımı okula götürmek için çıktım ve rampada ekran yine dondu. Ekranı düzelteyim derken araba kaydı ve öndeki araca çarptım. Aracı servise getirdiğimizde ancak 3 Ekim'e tarih verebiliriz. Çok yoğunuz, düz yolda idare edin dediler. Aracımla ilgilenilsin, bir an önce bu sorunu çözülsün istiyorum.

12 Eylül 2024 09:17 (Şikayetten 13 saat sonra)

Fiat Fiorino Seyir Halinde Kendini Kitlemesi Ve Durması

28 Temmuz 2025 04:31

Fiat Doblo Servis Sürecindeki Uzun Gecikme Ve Maddi Zarar

Ömer
24 Şubat 2025 12:03
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Tekrarlayan Vites Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Sadullah