Adem sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Sıfır Araç Adı Altında Kaporta Ayarlı Araç Satmaya Çalışıyor

04 Mayıs 2024 10:52

Gürses'ten aldığım Fiat Doblo marka aracımda kaporta ayarsızlığı bulunmaktadır. Aracı aldığım yetkili bayiye 27.04.2024 tarihinde bıraktım ve dosya açtıklarını söylediler. Ancak henüz bana bir geri dönüş yapılmadı. Durumu öğrenmek için Gürses bayiine gittim. Beni servis bölümüne yönlendirdiler ve orada bir usta ile görüştürdüler. Usta, kaporta ayarını yapabileceğini ifade etti. Ancak ben bunu kabul etmedim. Sıfır bir araç satın alıyorum ve bana 'ayar yapabiliriz' deniliyor. Eğer bu durum normal ise, ikinci el araç almayı tercih ederdim. Normal bir galeriden farkınız nedir? Kurumsallığınız nerede? 17.05.2024 tarihinde kredi çekerek aracı satın aldım ve şu anda kullanamıyorum. Bu aracı ticari amaçla kullanıyorum ve kredi ödeme tarihim yaklaşıyor. Araç elimde olmadığı için yaşadığım mağduriyeti nasıl gidereceksiniz? Zaman kaybımı nasıl telafi edeceksiniz? Müşteri memnuniyeti sizler için bu kadar önemsiz mi? Aracımda kaporta ayarı gibi bir düzeltme istemiyorum; mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini talep ediyorum.

04 Mayıs 2024 10:56

04 Mayıs 2024 11:59 (Şikayetten 1 saat sonra)
14 Mayıs 2024 16:20

Siz ne kadar sorumsuz bir şirketsiniz beni neden mağdur ediyorsunuz hep oyalayıp kandırıyorsunuz sıfır araç aldım arkadaş 2. Ci el değil sattığınız aracın arkasında durun iş için kullanıyorum ben bunu her gün nakliye ücreti vermekten sıkıldım. Her aradığımda incelemede diyorsunuz 1 ay oldu 1 ay yazık günah insanları neden kandırıyorsunuz resmen insanın parasına çöküyorsunuz bir an önce karar verin bende ona göre hukuki işlemlerime başlayayım Fiat kocaman bir pişmanlık uzak durun

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araç 6 Aydır Serviste, Değişim Talebim Karşılanmıyor

Bekir
04 Temmuz 2025 10:29
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Servisin De Yapılan Hatalı İşçilik

Ahmet
05 Mart 2024 13:17

Muhammet
19 Eylül 2023 23:43
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 2024 Model Fiat Doblo Şanzıman Beyni Arızası

Hasan