Fiat Egea Yazılım Hatası

Okan
25 Temmuz 2023 22:46

Gerekli inceleme yapılarak serviste tarafımdan alınan bu 2000 TL ücretin lehime düzeltilmesi ve mantıklı bir bedele düşürülmesini talep ediyorum.

25 Temmuz 2023 22:34

Okan kara 2017 model Fiat Egea 1.3 Dizel aracımda marş uzaması sorunu oluştu. Yetkili servis bu modellerde kronik yazılım sorunu nedeni ile bu sorundan çokça tamir ettiklerini anlatıyor ve bu sorunun çözümü için 2000TL gibi bir tutar talep ediliyor. Böyle afaki bir ücret talep edilmesi mantıklı değil. Kısa süren bir işçilikle bir yazılım atılması için bu kadar ücret talep edilmemeli. Aracın üretiminden kaynaklı, yazılımsal olan ve basit bir yazılım güncellemesi ile çözülebilecek bir arıza için bu kadar ücret talep edilmesi hiç adil değil.

26 Temmuz 2023 17:31 (Şikayetten 18 saat sonra)

Can
Can

Merhaba aynı sorunu yaşadım 500 liraya servis çözdü, farklı şehirlerde bulunan servislerden fiyat almanızı hatta mümkünse yazılı mail olarak talep etmenizi Tüketici Hakem Heyeti'ne elinizdeki kanıtlarla gitmenizi tavsiye ederim

Fiat Yazılım Atma Ücreti Pahalılığı

Tayfun
11 Temmuz 2023 10:12

Emin
28 Ağustos 2023 21:37
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Yazılım Hatası

Bayram