Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Yazılım Hatası

06 Temmuz 2024 03:55

2017 model 1.3 Egea aracım marş uzatma ve sarsıntılı çalışma yüzünden Fiat yetkili servisine gittim. Kronik yazılımsal problem olduğunu, yazılım güncellemesi ile problemin giderileceğini söylediler ve 3 bin tl ücret talep ettiler. Aracımı kullanmaya devam edebilmek için ücreti ödeyerek aracımı tamir ettirdim. Fakat bu Fiat markasının hatasıdır. Fiat neden kullanıcısı mağdur ediyor. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

06 Temmuz 2024 11:14 (Şikayetten 7 saat sonra)
06 Temmuz 2024 11:22

Telefondan iletişim sağladılar Fiat a yakışır bir çözüm oldu karşılamadılar. Teselli etmek için aradılar herhalde

Adnan

Teşekkür ederim Afyonkarahisar da Fiat servisine gittim bana beyni sökülecek bilmem nereye gönderilecek falan filan bayağı yokuş yaptılar bende Ankara'da bir yazılımcı arkadaşta güncelleme yaptırdım sorun çözüldü

Adnan

Merhaba benzer sorunu bende yaşıyorum bulunduğum ilde Fiat servisinde çalışan Usta'ya sordum bana araç beyninin sökülüp İstanbul'a gönderileceği uygun yazılım atıldıktan sonra geri gönderileceği şeklinde bilgi verdiler bu süreç 4-5 gün belkide daha fazla sürebilirmiş bana çok mantıklı gelmedi süreç nasıl işliyor yos gösterebilirmisiniz

Bayram

Görmedim kusura bakmayın Fiat yetkili servise gidiyorsunuz sadece yazılım atıyorlar ve düzeliyor İstanbula gitmesi gibi bir durum yok

Emrah
03 Haziran 2024 02:03