Musa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Sedan'da Cam Çatlağı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Musa
09 Ekim 2024 13:30

Fiat Egea Sedan aracımı 24.06.2024 tarihinde satın aldım. Aracımla 04.10.2024 günü seyir halindeyken ön camı çatladı. Fiat müşteri ilişkileri merkeziyle görüşme yaptım, aracı servise götürmem söylendi. Götürdüm, talep açılacak denildi. Durumun aciliyetini bildirmeme rağmen iletişim sağlanmadı. Ben de aracımı kasko kapsamında yaptırmak zorunda kaldım. Müşteri memnuniyeti ile alakalı sıfır etkileşim. Fiat müşteri ilişkileri merkezinden c** Bey'in müşteriye olan ilgi ve alakası için ayrıca teşekkür ederim, ancak sorunun müşteri memnuniyeti kapsamında değerlendirilmesini istiyorum.

31 Ekim 2024 15:04

04.10.2024 tarihinde Fiat Egea marka 2024 model henüz 5000 bin km aracımla seyir halindeyken camın kendiliğinden çatlaması yönünde talihsiz bir olay yaşadım. Fiat müşteri merkeziyle görüştüğümde aracımı servise götürmemi ve servisin fotoğraf çekmesi gerektiğini söylediler bende 05.10.2024 yarinde götürdüm. Fotoğrafları çekildi bilgi vereceğiz dediler süreç uzun olduğu için ben kaskomdan camı değiştirdim 20 gün sonra bana olumsuz diye sonuç geldi. Müşteri memnuniyeti sıfır üretilen camın kalitesinden bile şüphe duyar tüm yasal hakkımı kullanacağım.

09 Ekim 2024 13:37 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Zakir
Zakir

Fiat önce müşteri hizmetleri ni yenilesin dün sabah saat 09:00 dan beri 100 kere aradım halen aradığımda hemen dönüyoruz diyor lar ama arayan soran yok

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
13 Ağustos 2025 12:07
Kazada Airbaglerin Açılmaması Ve Fiat'ın Sorumluluk Almaması
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Servisinden Geri Dönüş Bekleyen Müşteri

Kemal
26 Aralık 2024 02:11
Fiat Yetkili Servisinden Geri Dönüş Bekleyen Müşteri
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
22 Ocak 2024 15:37