Slv sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Urban 2024 Dizel Otomatik İleri Geri Kaçıyor

23 Mart 2024 05:18

Fiat Egea Cross Urban 2024 Dizel Otomatik aracımı ÖTV muafiyetli aldım. Henüz 15 gündür kullanmama rağmen araç hafif rampada ya da düz yolda ışıkta durduğumda geri kaçıyor. Geri park yaparken ileri kaçıyor. Bu çok saçma bir durum. İki kez Servise götürmeme rağmen konu hakkında hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Deniyorlar onlarda da araç her şekilde kayıyor ama yinede kusurlu olduğunu kabul etmiyorlar. Bu araç böyle deyip baştan savma davranışlarda buluyorlar. Gerekirse el frenini çekip kullanın bile denildi. Otomatik diye sattıkları aracın yarı otomatik olduğunu bu durumu söyleyince belirttiler. Satarken öyle güzel anlatıyorlar ki. Özellikle yakıtın çok önemli olduğunu söylediğimde Çok az yakıyor denildi depoyu fullledim bir hafta bile gitmedi o derece yani. En çokta serviste bulunanların davranışları çok kötü. Müşteri ilişkilerinden tutun servis müdürü servis ustası hepsi o kadar üslupsuzca davranış sergilediler ki asla onlarla muhatap bile olmak istemiyorum. Şimdi soruyorum size otomatik araç neden öne arkaya kaçar. Ben on yıl Hyundai Assan i10 kullandım asla böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ben arabada engelli çocuk taşıyorum. Ve bu aracın bu şekilde oluşu beni endişelendiriyor. Bu aracın normal bir şekilde bakılmasını ve bir hata varsa düzeltilmesini talep ediyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesini ve personellerinizi daha düzgün davranmaya davet ediyorum.

09 Nisan 2024 02:53

Fiat Egea Cross Urban 1.6 Multijet daha alalı bir ay gibi bir zaman oldu aldığım günden beridir sıkıntı yaşıyorum. Üç kez servise götürdüm sayısız müşteri hizmetlerini aradım bir türlü sorunu çözemiyorlar. Sorunum araç sürekli öne ve arkaya kaçıyor. Geri parkedeceğim öne kaçıyor. Trafikte ışıkta duruyorum kalkarken geri kaçıyor. Bu nasıl otomatik araç anlamadım gitti. Yokuşta bildiğin geri doğru gidiyor araç. Derdimi anlatamıyorum. Servistekiler bakma gereği bile duymuyorlar. Sadece aracı deneyip bu araçlar böyle deyip gönderiyorlar. Bu araç resmen tehlike arz ediyor. Kaza yaparsam sorumlusu kim olacak bu nasıl bir araç. Ayrıca trafikte bildiğin gitmiyor ara ara takılıyor gaza basıyorum yok. Bugün resmen trafiğin ortasında kala kaldım ne yapacağımı şaşırdım dörtlüleri yaktım bir sıkıntı olduğunu anlasınlar diye. Sonra da gaza bastıkça birden hopladı. Bu durumu üçüncü kez yaşıyorum. Artık doğru dürüst birisi bu konuda yardımcı olacak mı. Bakılsın istiyorum bu araca neden bakılmıyor. Bu kadar mı zor gerekli yerlerine bakmak. Bu araç resmen yürüyen tehlike. Keşke almasaydım o kadar pişmanım ki. Diğer aracımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Bu sıkıntıma bir an önce çözüm getirilme ise Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Gereken neyse yapılsın artık.

23 Mart 2024 10:06 (Şikayetten 4 saat sonra)

Alper
Alper

Hill holder geri kaçırma özelliği yanlış hatırlamıyorsam % 5 eğimden daha az bir eğimde çalışmıyordu, hafif yokuşta kaçırmasının sebebi budur diye düşünüyorum, 10 yıl önceki otomatik araçların klavuzundada böyle bir şey yazıyordu egeanınkide böyledir diye düşünüyorum

Slv

Kronik sıkıntılarıymış nereye götürdüysem böyle söylendi. Hafif eğilimde ve neredeyse düz yolda bunu yapıyor. Onun haricinde güzel araç ama pişmanım aldığıma. Ve satma imkanım da yok 5 yıl helede yeni yasa çıkarsa 10 yıl kaldı yandık. Her seferinde yüreğim ağzıma geliyor. Alışamadım.

Şeyhmus
Şeyhmus

Merhaba... Ben Fiat Egea Cross 1.6 dizel almayı düşünüyorum sizce alınır mı nasıl bir araba bir yorum yazabilir misiniz bir bilgi verir misiniz çok yakıt yiyor mu acaba teşekkür ederim şimdiden

Slv

Merhaba,15 gündür kullanıyorum. Yazdığım problem beni aşırı tedirgin ediyor. Bende dizel otomatik oluşunu sevip aldım ama almasam daha iyiydi diyebilirim. Eğer imkanınız varsa farklı bir araç bakın derim. Bir hafta olmadı bir depo bitti diyebilirim. Km olarak bakmadım ama bir dahaki yüklemede bakacağım. Yakıyor bayağı alırken az yakıyor denildi bana. Ayrıca suv modeli olarak düşünüyorsanız bu bayağı uzun suvlara göre. Yüksekliği çok yok. Biraz da hantal bir araba. Sadece şunu söyleyebilirim sürüş olarak iyi düz yolda. Bu şekilde olduğunu tahmin etseydim almazdım. İyi düşünün derim.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
21 Şubat 2024 22:38
Fiat Egea Cross 1.4 Urban Problemleri
Sadik sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Arızası Nedeniyle Uzun Süreli Servis Bekleyişi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Sadik
03 Haziran 2025 15:58
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Fiat Egea'da Vites Sorunu Ve Güvenlik Riski: Acil Çözüm Bekliyorum

Melek