Fiat Egea Cross Urban 2024 Dizel Otomatik İleri Geri Kaçıyor

Slv
Slv
23 Mart 2024 05:1827.401

Fiat Egea Cross Urban 2024 Dizel Otomatik aracımı ÖTV muafiyetli aldım. Henüz 15 gündür kullanmama rağmen araç hafif rampada ya da düz yolda ışıkta durduğumda geri kaçıyor. Geri park yaparken ileri kaçıyor. Bu çok saçma bir durum. İki kez Servise götürmeme rağmen konu hakkında hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Deniyorlar onlarda da araç her şekilde kayıyor ama yinede kusurlu olduğunu kabul etmiyorlar. Bu araç böyle deyip baştan savma davranışlarda buluyorlar. Gerekirse el frenini çekip kullanın bile denildi. Otomatik diye sattıkları aracın yarı otomatik olduğunu bu durumu söyleyince belirttiler. Satarken öyle güzel anlatıyorlar ki. Özellikle yakıtın çok önemli olduğunu söylediğimde Çok az yakıyor denildi depoyu fullledim bir hafta bile gitmedi o derece yani. En çokta serviste bulunanların davranışları çok kötü. Müşteri ilişkilerinden tutun servis müdürü servis ustası hepsi o kadar üslupsuzca davranış sergilediler ki asla onlarla muhatap bile olmak istemiyorum. Şimdi soruyorum size otomatik araç neden öne arkaya kaçar. Ben on yıl Hyundai Assan i10 kullandım asla böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ben arabada engelli çocuk taşıyorum. Ve bu aracın bu şekilde oluşu beni endişelendiriyor. Bu aracın normal bir şekilde bakılmasını ve bir hata varsa düzeltilmesini talep ediyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesini ve personellerinizi daha düzgün davranmaya davet ediyorum.

9 Nisan 2024 02:53

Fiat Egea Cross Urban 1.6 Multijet daha alalı bir ay gibi bir zaman oldu aldığım günden beridir sıkıntı yaşıyorum. Üç kez servise götürdüm sayısız müşteri hizmetlerini aradım bir türlü sorunu çözemiyorlar. Sorunum araç sürekli öne ve arkaya kaçıyor. Geri parkedeceğim öne kaçıyor. Trafikte ışıkta duruyorum kalkarken geri kaçıyor. Bu nasıl otomatik araç anlamadım gitti. Yokuşta bildiğin geri doğru gidiyor araç. Derdimi anlatamıyorum. Servistekiler bakma gereği bile duymuyorlar. Sadece aracı deneyip bu araçlar böyle deyip gönderiyorlar. Bu araç resmen tehlike arz ediyor. Kaza yaparsam sorumlusu kim olacak bu nasıl bir araç. Ayrıca trafikte bildiğin gitmiyor ara ara takılıyor gaza basıyorum yok. Bugün resmen trafiğin ortasında kala kaldım ne yapacağımı şaşırdım dörtlüleri yaktım bir sıkıntı olduğunu anlasınlar diye. Sonra da gaza bastıkça birden hopladı. Bu durumu üçüncü kez yaşıyorum. Artık doğru dürüst birisi bu konuda yardımcı olacak mı. Bakılsın istiyorum bu araca neden bakılmıyor. Bu kadar mı zor gerekli yerlerine bakmak. Bu araç resmen yürüyen tehlike. Keşke almasaydım o kadar pişmanım ki. Diğer aracımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Bu sıkıntıma bir an önce çözüm getirilme ise Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Gereken neyse yapılsın artık.

23 Mart 2024 10:06 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Selvi K. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

Alper
Alper
29 Ağustos 2024 12:59

Hill holder geri kaçırma özelliği yanlış hatırlamıyorsam % 5 eğimden daha az bir eğimde çalışmıyordu, hafif yokuşta kaçırmasının sebebi budur diye düşünüyorum, 10 yıl önceki otomatik araçların klavuzundada böyle bir şey yazıyordu egeanınkide böyledir diye düşünüyorum

Şeyhmus
Şeyhmus
23 Mart 2024 20:52

Merhaba... Ben Fiat Egea Cross 1.6 dizel almayı düşünüyorum sizce alınır mı nasıl bir araba bir yorum yazabilir misiniz bir bilgi verir misiniz çok yakıt yiyor mu acaba teşekkür ederim şimdiden

Fatih
Fatih
21 Şubat 2024 22:3818.026

Fiat Egea Cross Urban 1.4 2023 model aracımda aldığım günden bu tarafa sürekli problemler yaşamaktayım. Klima hortum bağ...

1 Destek

Fiat Egea Arızası Nedeniyle Uzun Süreli Servis Bekleyişi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Sadik
Sadik
3 Haziran 2025 15:5817.626

2023 yılı Aralık ayı trafiğe çıkışlı, Fiat Egea Cross 1.6 dizel otomatik Lounge Plus paket aracım, 23.05.2024 akşamı kon...

Tümünü Gör

Taner
Fiat Egea Sedan Siyah Benekler Oluşması

Fiat Egea Sedan SiyahBenekler Oluşması

Ahmet
Fiat Ayıplı Malın İfşası!

Fiat Ayıplı Malınİfşası!

Ozan
Fiat Egea Araçlarında Aynı Sorun Farları Su Alıyor, Tesisatlar Yanıyor

Fiat Egea AraçlarındaAynı Sorun Farları Su Alıyor, Tesisatlar Yanıyor

Mesut
Fiat Egea 16 Multijet 2021 Model Değişimi!

Fiat Egea 16 Multijet2021 Model Değişimi!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular