Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Klima Uğultu Sesi

07 Haziran 2024 12:58

2023 model, 2024 yılı Ocak ayında çıkışlı, 4800 km'de olan Egea Cross 1.4 Urban aracımda, havaların ısınmasıyla birlikte klima ihtiyacı duydum. Klimayı açtığımda bir uğultu sesi geliyor ve bu ses beni rahatsız edecek seviyede. Osmangazi/Bursa Otokoç servisine 06.06.2024 tarihinde bu şikayetle aracımı bıraktım. Sonrasında aracımın sorununun giderildiği ve aracımı almam gerektiği söylendi. Gittiğimde ses probleminin çözüldüğü belirtildi. Aracımı alıp kontrol ettiğimde aynı sesin halen devam ettiğini duydum. Servis danışmanı tekrar aracıma bakıp bir usta çağırdı. Yanıma gelen usta, bu sesin bu modellerde kronik olduğunu, buna bizim yapacak bir şeyimizin olmadığını, yetkili kişilere bildirdiklerini ve Fiat mühendislerinin bile bu soruna bir çözüm üretemediğini belirtti. Böyle bir açıklama sorun çözümü olur mu? Kaldı ki bana önce yapıldığını, ses sorununun çözüldüğünü söylediler. Anlamadığım bir servis çalışanı kendi firmasını kötüler mi? Kaldı ki başka modellere baktım, böyle bir ses gelmiyor ama benim aracımda var ve bu sorunun çözülmesini istiyorum. O kadar para verip bir araç alıyoruz. Böyle bir duruma maruz kalıyoruz. Fiat yetkililerinin bu konuda bir çözüm sunması ve bu klima uğultu sesinin giderilmesini istiyorum.

07 Haziran 2024 15:52 (Şikayetten 2 saat sonra)
12 Haziran 2024 11:48

Bu konu ile ilgili tarafımla halen bir görüşme sağlanmadı, konu ile ilgili geri dönüş ve çözüm önerisi beklemekteyim

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
21 Şubat 2024 22:38
Fiat Egea Cross 1.4 Urban Problemleri
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross'un Klima Ve Direksiyon Sorunları

07 Şubat 2024 14:49

Fiat Egea 1.4 Fire Cross Benzinli Araç Motor Grubu Arızası

Cevdet
30 Nisan 2024 17:42
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Egea 1.4 Klima Kompresörü Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Gökhan