Fiat Egea Cross Boya Şikayetim

15 Temmuz 2024 19:309.416

Fiat Ankara Ali Uğurlu bayisinden Eylül ayında 2023 Egea Cross Limited orman yeşili araç aldım. Aracımın üstünde kuş pisliği fark ettim, hemen sildim ancak araç boyası inanılır gibi değil. Çok kötü, vernik yanmış. Sıfır arabada bu kadar kısa sürede boyasının kötü olması kabul edilebilir değil. Yetkililer irtibata geçmezse hukuki yollara başvuracağım.

27 Ağustos 2024 14:08

Fiat Egea Cross boya ve vernik hatası var

Fiat Egea Cross limited orman yeşili araç aldım aracın kaput üzerinde boya veya vernik hatası var boya kalitesi çok kotu acilen yetkililerin dönüşünü bekliyorum

aracım daha 7bin km de ama kaputta vernik dalgalanması akması var

16 Temmuz 2024 08:41 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Erol S. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

25 Temmuz 2024 12:34

Fiat kimse çözüm bulamadı dünya markasi sattığı arabanın arkasında durmuyor eğer ki çözüm bulunmaz ise arabayı Ankara Ali Uğurlu servisi içinde yakarım haberiniz olsun tüm medyayı çağırırım

27 Temmuz 2024 12:26

Yine klasik TOFAŞ tavrı kullanıcı hatası garanti kapsamında değil deyip kapattılar. Koskoca Fiat koskoca TOFAŞ çok komikler

22 Ocak 2025 18:34

Yine TOFAŞ yine Fiat şaşırmadık

Yorumlar(7)

29 Ekim 2025 19:16

Bende kuş pisliğinden kaynaklı sorun yaşıyorum 23 çıkışlı araç. Garantisi devam etmekte. Siz nasıl yol aldınız?

22 Ocak 2025 17:35

Nasıl bir gelişme oldu süreciniz de, direk iletişim sağlayabilir miyiz sizle

12 Ocak 2025 14:04

Bizde yaşadık aynı durumdayız lütfen iletişim sağlayabilir miyiz, nasıl ulaşabiliriz size?

25 Ekim 2024 16:34

Erol Bey benzer bir durum bende yaşıyorum irtibat kurabilir miyiz?

26 Kasım 2023 14:5613.752

Eylül 2023 tarihinde kurşun gri 2023 model Fiat Egea Sedan aracımla ufak bir kaza geçirdim. Ön tampon, sağ kapı ve sağ m...

3 Temmuz 2024 11:098.060

Fiat Fiorino premio 2023 model Konya bayisinden sıfır araç aldım. Şu anda aracımın ön kaputunda boya atmaları ve lekelen...

Fiat Sıfır Araç Boya Atması

27 Ağustos 2023 20:256.549

2021 yılı ağustos ayında Malatya Fiat bayisinden sıfır araba satın aldım. 20 ay geçtikten sonra aracımın kaportasında bo...

1 Destek

Tümünü Gör
Fiat Ücretsiz Çözüm Bekliyorum!

Fiat ÜcretsizÇözüm Bekliyorum!

Alperen
Fiat Müşteri Temsilcisi Çözüm Sunmuyor

Fiat MüşteriTemsilcisi Çözüm Sunmuyor

Mesut
Fiat Egea Hill Holder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Fiat Egea HillHolder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Emir
Fiat Egea Yağ Yakma Sorunu