Fiat Dünya Markası FİAT'a Yakışmadı

Bülent
10 Eylül 2024 13:14

Tüm bakımlarını yetkili servise yaptırdığım aracıma son bakımı bir ay önce yine yetkili servise yaptırdım. Düz yolda giderken vites küçültmek için debriyaja bastığımda debriyaj boşa düştü. Bu olay anayolda başıma geldi. Trafik durunca mecburen durmak zorunda kaldım. Bu ana kadar hiçbir şekilde debriyaj sistemi çalışmıyordu. Durunca araba stop etti ve vitesi birinci vitese alıp zorlayarak kalkış yaptım, bu sırada balata kokusu geldi. Bu olaydan dolayı yetkili servis kullanıcı hatası diyerek aracımı garanti kapsamına almıyor, oysa anayolda trafiğin yoğun akışında mecburen kalkış yapmak zorunda kaldım. Hayati tehlike yaşayacağım trafik yoğunluğunda ne yapabilirdim? Vitesin düşme sebebi nedir diye sorduğumda baskı yanmış diyorlar. İyi de kardeşim, baskının yanması arıza sonrası gelişen bir olay. Ben tüm bakımlarını yetkili servise yaptırdığım bir araçta gerekli desteği görmeyeceksem neden aracımı yetkili servise yaptırıyorum? Fiat gibi bir dünya markasının, müşteri memnuniyetini önemseyen bir markanın bu şekilde yaklaşımını doğru bulmuyorum. Bu konuda gerekli mercilere başvuru yapacağımı ve sonuna kadar takipçisi olacağımı bilmenizi istiyorum.

10 Eylül 2024 13:55 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Mecit sonuçtan hiç memnun değil

Mecit
04 Kasım 2024 15:07

Fiat Fiorino Seyir Halinde Kendini Kitlemesi Ve Durması

Pelin
05 Ağustos 2023 10:19
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servislerinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Devrim
09 Ocak 2025 00:52
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Beklenmedik Debriyaj Sorunu

Nuri
03 Mart 2025 15:31
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
28 Eylül 2023 08:58