Dinçer sonucu yetersiz buldu

Fiat Akpınar Maslak Servis Hizmeti Hakkında

23 Aralık 2023 11:20

Akpınar Maslak Fiat bayi servis anlayışı hakkında bilgilendirme! Fiat kullanıcılarına duyurulur. Üç yıldır kullandığım aracımın arka kapı otomatiği bozuldu. Servise gittiğimde, beş yıllık servis garantim olmasına rağmen 'buji değişimi yapmadınız, servis garantisi kapsamına girmez' denildi. Kapı otomatiği ile ilgisi olmadığını söylediğimde ise 'bunu hiçbir servis ücretsiz yapmaz' yanıtını aldım. Çaresiz bırakılmış hissiyle iletişim sonucunda oradan hizmet almadan ayrıldım. Yakınındaki bir servis ise garantiyi görünce sorgusuz kabul edip ilgilendi ve işlemin garanti kapsamında olduğunu söyledi.

Akpınar Maslak müşteri temsilcisi tam bir patronun istediği tarzda çalışıyor. Her an maliyeti artırabilecek kapasitede biri, ölümü gösterip sırtınızı yaslayabileceğiniz bir kapasite! İlk aldığımız servis hizmetinde gördüğüm, elinde bir hesap makinesi ile sürekli maliyet hesaplaması yapan biriydi. İnanın, mahalle arasındaki oto tamircisinde daha fazla güvende hissettim. İyi servisler de var ama 30 bin kilometrede devasa rakamlar ile maliyet çıkarılıyor.

23 Aralık 2023 11:55 (Şikayetten 35 dakika sonra)
23 Aralık 2023 12:03

Amacım insanların bilinçlenmesi bu sebep ile paylaştım Geri dönüş için teşekkürler

Ülkiye sonuçtan hiç memnun değil

Ülkiye
05 Temmuz 2024 12:37
Fiat Yetkili Servisler İsini Düzgün Yapmıyor
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servislerinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Devrim
09 Ocak 2025 00:52
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
21 Ağustos 2023 19:15