Fiat 500L Arıza

Mahmut
20 Eylül 2024 01:37

Fiat 500L. 2013 model arabam var. Aküyü değiştirdim ama yine çalışmıyor. Şarj dinamosu değişti yinede bu arıza düzelmedi. Bu konuda nasıl bir çözüm bulabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum... Bu arızanın çözümü yok mu... Acil yardım istiyorum... Yardımcı olursanız sevinirim

20 Eylül 2024 10:21 (Şikayetten 8 saat sonra)

Yorumlar (6)

Tanju

Aracanızdaki sorun devam ediyorsa çözün bizde güven oto elektrik Güngören

Serap
Serap

Merhaba, Aynı sorun bende de var. Akü iki kere değişti, elektrikçi kaçak vs. İçin baktı sorun yok dedi. Fiat servise götürdüm, hiçbir şey yok dediler ama 1gün kullanmasam akü bitiyor. Çözebildiniz mi siz?

Ünal
Ünal

Serap Hanım aşağıda yaptığım yorumda sorunu kesin çözen firmanın telefonunu yazdım İstanbul Güngören'de Güven Oto elektrik-klima Hasan Usta, ben Balıkesir'den kendisine ulaştım. Çok kisinin böyle bir sorunu olduğuna kendim şahit oldum, birçok cevre ilden gelenler var minimum harcayan 30 bin tl harcamış ama sorunu çözememişler. Hasan Usta bununla alakalı 1 yıllık AR-GE çalışması yaptığını sonunda hem start-stop hem de akü bitirme problemini çözdüğünü anlattı.

Yunus

Merhaba sorunu çözebildiniz mi?

Yunus

Merhaba bende de aynı araçtan var. Örneğin gün içinde aracı kullanıyorum bir yere park ediyorum durduk yere akü bitiyor. Takviye ile çalıştırıyorum bir süre yine kullanıyorum yine bitiyor. Akü değiştim olmadı, şarj dinamosu vs bakıldı sorun yok dediler. Siz sorunu çözebildiniz mi?

Tanju

Kolay gelsin aracınızdaki sorun devam ediyorsa biz bu sorunu çözüyoruz bilginize güven oto elektrik Güngören İstanbul

Fiat Fist 500 L Akü Ve Şarj Dinamosu Araç Çalışmıyor

Ali