Fiat 500L Akü Problemi

Fiat 500L Akü Problemi
Fatma
04 Ağustos 2024 21:01

2013 model, 2014 trafiğe çıkışlı Fiat 500L Multi Jet aracım, aküyü şarj etmiyor. Şarj dinamosu ve akü 3 kere değişti. Yaptırıyorum, 3-4 gün sonra yine aynı sorun. Problem beyinde dediler. Yazılım güncellemesi yapıldı. 1 hafta kullandım, yine aynı başa döndük. Akü problemiyle beraber klima da çalışmamaya başladı. Havanın derecesini yazın ortasında -2 derece gösteriyor. Bugün araba çalışacak mı endişesiyle binmekten çok sıkıldım. Çok para harcadık, 2-3 aydır arabasızlıktan sabrım kalmadı.

05 Ağustos 2024 09:09 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ünal
Ünal

Yunus Bey sorunu İstanbul Güngören de Güven Oto elektrik-klima Hasan usta çözüyor. Ben Balıkesir de yaşıyorum gecen hafta oradaydım 50 bin liraya yakın para harcayıp sorununu çözemeyenler var hiçbir yerde para harcamayın burası çözüyor Manisa'dan, Ankara'dan, Bursa'dan, Balıkesir'den bu sorun için Hasan ustaya gidenler var hem start stop aktif çalışıyor hem de akü bitirme sorunu sona eriyor

Yunus

Merhaba bende de aynı araçtan var. Örneğin gün içinde aracı kullanıyorum bir yere park ediyorum durduk yere akü bitiyor. Takviye ile çalıştırıyorum bir süre yine kullanıyorum yine bitiyor. Akü değiştim olmadı, şarj dinamosu vs bakıldı sorun yok dediler. Siz sorunu çözebildiniz mi?

Oğulcan
Oğulcan