13 Şubat 2024 22:41

26.12.2023 tarihinde, maalesef bayilerde sıfır araç bulunmadığından dolayı şehir dışından bir şahıstan sıfır kilometre 2023 model Fiorino 1.4 Eco Premio satın aldım. Aldığımın ertesi günü soğuk havada iki ön farın köşelerinden buğulanma yaptığını fark ettim. Sıfır kilometre bir aracın farında buğulanma yapması, bariz bir fabrikasyon hatasının göstergesidir. Bu sorunun bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Servislerin kullanıcı hatası gibi bahanelerine artık tahammülüm kalmadığı için, Fiat genel merkezinin bu sorunumla bizzat ilgilenmesini önemle rica ediyorum.

14 Şubat 2024 11:39 (Şikayetten 12 saat sonra)
27 Mayıs 2024 10:39
Fiat 0 Km Fiorino Far Buğulanması

Konuyla ilgili arandım servise yönlendirildim Erzurum çimenler yetkili servisine götürdüm aracım daha 1500 km de kayıt açıldı geri dönüş yapacağız dediler bir hafta sonra aradım servisi bilgi almak için bana bunun normal olduğunu yardımcı olamayacaklarını söylediler bende sıfır bir araçta bunun normal olmadığını söyledim bana bizim yapacağımız bir şeyin olmadığını söylediler ve mağdur edildim biz sıfır aracı sıkıntı yaşamayalım diye tercih ettik sıfır araçlarda bu sıkıntı varsa biz tüketici olarak neden mağdur ediliyoruz böyle ilk defa sıfır araç almadığımı birçok araç alıp hiçbirinde bu durumun olmadığını aynı aracı kullanan bir çok kişide de bu durumu yaşamadıklarını bizzat sorarak öğrendim Fiat'ın aracımın garanti kapsamından farlarımın değişiminin sağlanıp mağduriyetimin giderilmesini önemle rica ediyorum durumu açıklayan farklı zamanlarda çekilen fotoğrafları da ekliyorum

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Sıfır Araçta Far Buğulanması Ve Servis Belirsizliği!

İsmail
01 Mayıs 2025 18:52
Fiat Sıfır Araçta Far Buğulanması Ve Servis Belirsizliği!

Gonca
20 Temmuz 2023 11:31
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Fiorino Yağ Eksiltme Sorunu

Uğurcan
10 Aralık 2023 01:15
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Sürekli Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

Hakan