26 Temmuz 2023 10:04

Maddi hasarlı bir kaza sonucu aracımı Ankara oto yetkili servise getirdim. Sol çamurluk, sol far ve ön tampon değişimi yapıldı. Aracı almaya gittiğimde kaputu açıp bakınca kaputa cam suyunu götüren hortumların boşlukta sallandığını görüp, tekrar servise götürdüm. Arabayı tekrar aldıktan sonra uygun bir yerde çekip kontrol ettiğimde, çamurluğu kılıç sacına sabitleyen parçanın vidalanmadığını ve eğri bir şekilde bırakıldığını gördüm. Tekrar gittim. Bitti tamamdır diyeceğim ama bitmedi… Ertesi gün Ön tampon ve çamurluk hizasının kaydığını gördüm. Elimle yokladığımda atılan perçinlerin boşlukta olduğunu gördüm. Tekrar gittiğimde arabayı benden aldı ve 10 dakika sonra sol çamurluk ucunu ve tampon birleşimindeki boyaları çatlatmış o bölgeyi çalakalem eliyle boyamış olarak geri verdi. Çamurlukla tampon arası daha da açılmıştı. Ayrıca bu işlemi yaparken çamurluğu çizmiş, farı çizmiş …… Bu normal mi diye sorduğumda normal dedi. Ben üsteleyince oraya çamur dolunca düzelir dedi. Ayrıca kaput sökülmüş ve hizasız bir şekilde takılmış. Basit bir maddi hasarlı kaza kurumsal bir firmada böyle mi hallediliyor.

Özgür
Özgür

En niteliksiz kaporta ustaları bu serviste. Kesinlikle bu serviste işlem yaptırmayın!

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 23:54

Özön Otomotiv'de Ekspertiz Yanılgısı Ve Güven Sorunu