Fest Danışmanlık Ve Depolama Çekim Gücü Çok Az!

Murat'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler
11 Ekim 2024 15:45

Ürün istediğim gibi çıkmadı

13 Kasım 2024 12:01

Fest danışmanlığa ve ekibine çok teşekkür ederim. Aslı hanım, Ayşenur Hanım ve Büşra hanım'a teşekkürü borç bilirim. İadem kısa sürede sağlandı.

13 Kasım 2024 12:07

Teşekkürler

31 Ağustos 2025 10:29

Fest danışmanlıktan siyah duş takımı istedim krom gelmiş bunun değişimini rica ediyorum

Eki aç
2 Ağustos 2025 15:22

31.07.2025. İk tane araba süpürgesi siparişi verdim. 02.08.2025 kargom geldi görselden hiç alakası yoktur paramın iadesini istiyorum gereğini arz ederim

20 Temmuz 2025 17:51

Selam benim teyzem sinek kovucu aldı 18.07.2025 de ben gidip Aras Kargo'dan kartan çektim aldım, ama asla işe yaramıyor ben kendimde temü dan aynısını almıştım onu direk iade ettim oda işe yaramamıştı, şirketin hemen dönüş yapmasını rica edeceğim.!

Yanlış Ve Kalitesiz Ürün, İade Ve İletişim Sorunu Mağduriyet Yaşatıyor

9 Ekim 2025 tarihinde Aras Kargo aracılığıyla Fest Danışmanlık Ana Depo (Sultangazi, İstanbul) üzerinden 2 adet hasuba h...

Yanlış Ve Kalitesiz Ürün, İade Ve İletişim Sorunu Mağduriyet Yaşatıyor
1 Destek

Fest Danışmanlık ve Depolama Yanıltıcı Ürün ve İletişimsiz Satıcı: Paramın İadesini İstiyorum

29 Eylül 2025 tarihinde Fest Danışmanlık adlı şirketin Instagram hesabı üzerinden iki adet katlanabilir, 120.000 Pa emiş...

2 Destek

Fest Danışmanlık Ve Depolama Hasuba Hs22 İade Sorunu!

18 Eylül’de Hasuba’nın Facebook sitesi üzerinden hs-22 model oto süpürgesi siparişi verdim ve ürünü kapıda kredi kartı i...

1 Destek

Tümünü Gör
Fest Danışmanlık Ve Depolama İade İstiyorum Ya Da Saç Kırık Alma Makinesi Göndersinler

Fest DanışmanlıkVe Depolama İade İstiyorum Ya Da Saç Kırık Alma Makinesi Göndersinler

Feruza
Fest Danışmanlık Ve Depolama Eksik Ve Hatalı Ürün

Fest DanışmanlıkVe Depolama Eksik Ve Hatalı Ürün

Reis
Fest Danışmanlık Ve Depolama İadesi İstiyorum!

Fest DanışmanlıkVe Depolama İadesi İstiyorum!

Uğur
Fest Danışmanlık Ve Depolama Araç Süpürgesi Hüsranı!

Fest DanışmanlıkVe Depolama Araç Süpürgesi Hüsranı!

Abdulmecit
Fest Danışmanlık Ve Depolama Yanıltıcı Ürün Gönderilmesi!

Fest DanışmanlıkVe Depolama Yanıltıcı Ürün Gönderilmesi!

Hafize
Fest Danışmanlık Ve Depolama Paranın İadesi İstiyorum