Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 17:52

24 Ocak ta öğleden sonra hava güzeldi, dolaşmak için dışarı çıkarken oda termostatın derecesini düşürüp çıktık.
Akşam olunca yeniden dereceyi yükselttik, epeyce bir zaman geçmesine rağmen, hiçbir ısınma olmadı. Akşam geç vakit olduğu için, ertesi gün servisi aradım. Servisten geldiler kombiyi kontrol ettiler çalışmadığını görünce kapağını açıp içinden çokça kablonun bağı olduğu bir soketi penseyle eğip büküp sıkıştırarak yerine takıp biraz bekledik ısınma olmayınca, oda termostatını ayarlamaya çalıştılar 20_25 dakika kadar uğraştılar, açıp içinide incelediler, termostat ın arızalı olduğunu söylediler. Termostat ı kombiden ayırarak kombiyi manuel olarak çalıştırayım da soğukta kalmayın diyerek söylediği şekilde ayarlayıp, kombiyi çalıştırdı. Oda termostat ı için arıza kaydı açtırın dediler. Giderken bir arıza numarası söyledi o arızayı bir dah verirse, soket ve kabloları komple değiştireceğiz dediler.
Servisi arayıp oda termostatı için arıza kaydı açtırdım. Aradan on gün geçmesine rağmen gelmediler. Yeniden servisi aradım, servisten bize gelen servisin saglık problemi olduğu için başka servis yönlendirecek lerini söylediler. İki gün sonra gelen servis yarım saat kadar oda termostatını ayarlamaya çalıştı, çalıştıramayınca o da arızalı olduğuna kanaat getirince firmaya arızayı bildirdiğini söyleyip gitti.
Aradan on gün kadar geçince yeniden aradım. Benim kaydımla ilgili kontroller yaptıktan sonra biraz beklememi söylediler. Biraz sonra dönerek sizin kaydınız üst kurullar tarafından incelendiğini sonucun bildirileceğini söylediler. Aradan on beş gün kadar geçince yeniden aradım burası operatör biz bir şey yapamayız size gelen servisi arayın dediler. Servisi birkaç kez aradıktan sonra ulaşabildim, durumu anlatınca serzenişte bulunarak gönderilerde arabada bekletmiyorum ya firma bana gönderince getirip takacağım dedi. Aradan üç ay geçmesine rağmen ne gelen var ne giden. Garanti süresi bitince mi gelecekler neyi bekliyorlar anlayamadım. Kombide normal çalışmıyor, sıcak su bazen akıyor bazen akmıyor, kombiyi kapatamıyoruz. Geldiklerinde olan arızaları da anlatırım gerekeni yaparlar diye bekledim ama ne gelen var ne de arayan soran. Bu nasıl servis hizmeti bu nasıl firma.
Anormallikler olduğuna göre kombi arızası da tam olarak giderilmemiş demek ki.
Arızalarımın tam olarak yapılmasını oda termostat ımın temin edilerek mağduriyeti min en kısa sürede giderilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.
Arama kaydı ekran görüntüsü ve termostat bilgi resimleri ekte.

16 Mayıs 2024 17:40

Fatura

16 Mayıs 2024 18:39

F

Esengül sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 21:47

23 Ocak 2025 16:30
Yurdal sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Sonrası Kombi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Yurdal
20 Ekim 2024 09:54
vaillant-servis-sonrasi-kombi-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-1.pdf
Savaş sonuçtan çok memnun

Savaş
21 Mart 2024 00:17
"Teşekkür ederiz"
Ahmet sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 18:21
"Sıcak su tamiri için gelen arkadaş kombi ısıtıcı vanasını kapatıp gitmiş. 2 gün soğukta kaldık, sonra gelip açtılar. Teşekkürler..."