Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Ferre Pişmanlıktır Bulaş Mayın Kesinlikle

Tahir
29 Ocak 2024 17:07

08 Şubat 2024 08:48

Ferre markasından ankastre set aldım 1 buçuk ay oldu hem davlumbazda hem de Ocak'ta sorun oluştu. Davlumbaz 1. Kademede çalışıyor ocak dada boyaları attı servis geldi fotograf çekti biz görüşüp size döneceğiz dediler. Servis aradı beni garanti kapsamına girmez diyorlar. 1 buçuk ay olmuş alalı ürünleri ocağın ızgaraları bek başlarının boyaları soyuldu hep bu kadar kısa sürede bu normal değil insanları dolan diriyor lar resmen Ferre pişmanlıktır. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağım. Ama keşke almasaydım buradan yazmamın sebebi de almayı düşünen varsa kesinlikle alması n. Paranız çöpe gider. Alma yın alma yın alma yın

06 Şubat 2024 15:21 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli müşterimiz öncelikle sorun yaşadığınız için üzgünüz. Memnuniyetiniz sağlanana kadar durumun takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz. Memnuniyetiniz, memnuniyetimizdir. SAYGILARIMIZLA... FERRE MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Osman
30 Eylül 2024 10:57
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
10 Haziran 11:05
"Üstünden çok zaman geçmesine rağmen tarafıma dönüş sağlandı. Ürün değişimi yapılacağı belirtildi. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum. Umarım yeni gelecek ürünü sorunsuz kullanabilirim. Temsilci arkadaşlara da teşekkür ediyorum"

10 Temmuz 13:03

Ankastre Set Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği