Fellas'tan Sipariş Verdim, Kargom Nerede?

23 Haziran 2024 12:43

Fellas'ın kendi sitesinden yaklaşık bir hafta önce protein bar siparişi verdim. Kargo takip kısmından bakınca kargomun nerede olduğunu göremiyorum. Telefon numaralarını aradığımda yanlış numara girdiniz deniliyor. Mail yoluyla da yazdım ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Yaklaşık 1000 liralık alışveriş yaptım. Tarafıma dönüş yapılmazsa dava edeceğim.

24 Haziran 2024 16:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede konu ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Fellas Müşteri Hizmetleri

24 Haziran 2024 16:21

Değerli Tüketicimiz; Bayram tatili süresince çalışmamızın olmaması nedeniyle siparişleriniz işleme alınamamıştır. Siparişiniz en kısa süre içerisinde hazırlanarak kargo firmasına teslim edilecektir. Sağlıkla kalın,

Ahmet
Ahmet
24 Haziran 2024 16:23

Neden sistemdeki telefon numarasını aradığım zaman böyle bir numara kullanılmamakta deniliyor ben nasıl sizinle iletişime geçebilirim ki böyle olunca

24 Haziran 2024 17:30

Tüketicimiz ile görüşüldü ve bilgilendirme yapıldı. Saygılarımızla, Fellas Müşteri Hizmetleri

Hande
Hande

Aynı durumdayız

Sıla sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 12:04
"Hızlı çözüm sağlandı, özür için mini bir hediye de göndermişler 🙏🏻🌸 ilgilenen arkadaş da çok kibardı, teşekkür ediyorum"
Bahs (Bahsbar) Siparişim Yanlış Gönderildi Kimseye Ulaşamıyorum
Bahs (Bahsbar) Siparişim Yanlış Gönderildi Kimseye Ulaşamıyorum