Olcay
12 Ocak 2024 22:05

1,5 ay önce Fasfhed'den aldığım Puma marka spor ayakkabı ilk önce sürekli sanki sahteymiş gibi ses çıkarıyordu. İki kez incelemeye yolladım, bir sorun olmadığını dile getirdiler ancak ayakkabı cik cik ötüyordu. Sonrasında ise inceleme sonucu olumsuz olduğu için geri bana yolladılar. Ve bu süreç yaklaşık 1 ay sürdü, 1 ay boyunca ayakkabıyı giyemedim. Ayakkabı bana geleli yaklaşık 15-20 gün oldu ve bu sürede ayakkabı sağ sol demeden her yerden açıldı. Ancak aradığımda müşteri hizmetleri 'iki kez incelemeye yollamışsınız, maalesef başka bir şey yapamayız' demekten başka bir şey yapmıyorlar. Ayakkabının artık sesinde değilim. Ben açılan ayakkabıyı nasıl giyeceğim? Sağı solu her yeri açıldı, böyle bir saçmalık olabilir mi? İade almıyorlar, inceleme yapmıyorlar, ayakkabıyı giyemiyorum. Hemen yardımcı olunmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

13 Ocak 2024 08:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, FASHFED Müşteri Hizmetleri

15 Ocak 2024 18:58

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. Söz konusu talebiniz ile ilgili tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Fashfed Müşteri Hizmetleri

Zeliha
22 Kasım 2023 21:04
Ece sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 13:26
Fashfed Her Şeye Kullanıcı Hatası Diyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
31 Ekim 2024 19:54
Puma Ayakkabılarında Hızla Gelişen Çatlamalar Ve Uzun İnceleme Süreci
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
18 Ocak 2025 18:41
Beklenen Ayakkabı Krizi: Fashfed'in İptal Ve İade Sorunu
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
04 Mart 2025 12:54