Fantom Süpürge Garanti Kapsamı Sorunu

05 Ekim 2024 14:22

Fantom P5000 dik süpürge 01.11.2022 tarihinde alıp artı bir yıl Trendyol kapsamında garanti yaptırmıştım. O zaman dan beri ara ara süpürge yapıyordum fakat süpürgemin sopa kısmı toz haznesinin olduğu bölgeye giriş kısmından kırıldı. Kullanamaz hale geldi. Muğla Ortaca Yorulmaz tic. 'e ürünümü gösterdim bana plastik kısımların garantiye girmediğini söyledi fakat bütün parçalar plastik malzemelerden oluşuyor zaten. Daha önce böyle problem yaşayan müşterilerin problemi çözülürken benim durumum yokuşa sürülüyor. Fantom müşteri hizmetlerinin Ortaca Yorulmaz tic ile görüşüp problemimin çözülmesini talep ediyorum

07 Ekim 2024 11:11

7 Ekim Pazartesi saat 10.55 civarında Fantom müşteri hizmetlerini arayarak görüşme sağladım ürünün zamanla çatladığını söyleyerek kırılma noktasına geldiğini dile getirdim bana telefonda çıkan hanımefendi ; bu şekilde kullanmaya devam edin edebilirseniz biz ücretli olarak değişim yapıyoruz diye bir yanıt aldım. Başka bir kullanıcınında bu şekilde problem yaşadığını değişim sağladıklarını biliyorum. Fakat bana ürünü kişi yeni almıştır kutu açılımında o parça kırık olduğu için değişim yapmışızdır diyor. Bu ürün zaten 3 yıl garantili ayrıca Trendyol dan bir yıl garanti kapsamına aldırmışım. Siz bu şekilde şeffaf olan kısmı bile karşılayamayacaksanız ne diye garanti süresi veriyorsunuz! Muğla Ortaca Yorulmaz tic. İle iletişime geçmenizi parçanın tedarik edilmesini talep ediyorum!

05 Ekim 2024 14:51 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Konu hakkında görüşme sağlanmış olup, gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, FANTOM SATIŞ SONRASI HİZMETLER Mesai saatlerimiz Cumartesi ve Pazar günü hariç 08:00 – 18:00 arasındadır.

Özge
Özge
07 Ekim 2024 11:13

Neyin bilgilendirilmesi ya ben arayarak bana ürünün garantiye girmediğini söylüyorsunuz garanti kapsamı ürünü ilk aldığımız da kutu açılmı ile birlikte bitiyor mu yani o an kırık ise değişim oluyormuş komik gerçekten

Fantom Süpürge Toz Haznesinin Giriş Yeri Kırıldı

14 Mart 2024 14:11
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Philips Speed Pro Başlık Kırılması Garanti Kapsamına Alınmıyor, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

02 Haziran 2025 16:09
Mariyeh sonuçtan hiç memnun değil

Fantom Magic P 3000 Süpürge Aniden Bozuldu, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

30 Ağustos 2025 14:14
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2025 16:27
Yeni Alınan Süpürgede Çekiş Gücü Neredeyse Yok, İade Talebim Var