Fantom Fanset Elektrikli Ev Aletleri Provac P5000 Cyclone Dikey Süpürge Antrasit

22 Temmuz 2023 00:50

Fantom provac p 5000 cyclone dikey süpürge antrasit rengini Trendyol'dan satın aldığım 3 ay oldu. Çok memnunum makineden çekim gücünde fakat başlığı ek kısmından hortum kısmından ayrıldı. Nasıl oldu bilmiyorum ama kırılma vs filan yok direk dirsek yerinden ayrılmış çok üzüldüm bu pahalılıkta bir tane daha süpürge alamayacağım lütfen iletişime geçin. Tüketici olarak ana büyük başlığın değişimini yenisini temin edilmesini istiyorum. 3 yıl garantisi devam ederken rica ediyorum.

20 Eylül 2023 05:09

Fantom provac p 5000 cyclone dikey süpürge toz hazinesinin bağlantı kısmı plastiğinden çatladı ve süpürme borusu çıt ses ile takılıyor ama çıkıyor hemen garanti kapsamında halen süpürgem plastiği çatladığı için yedek parça tedarik edilmesini rica ederim

24 Temmuz 2023 08:07 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Temmuz 2023 14:58

Konu hakkında görüşme sağlanmış olup, gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Görüş, öneri ve şikayetleriniz için Tüketici Danışma hattını kullanmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, FANSET SATIŞ SONRASI HİZMETLER Mesai saatlerimiz Cumartesi ve Pazar günü hariç 08:00 – 18:00 arasındadır.

Fantom Süpürgemin Başlığı Takılmıyor

15 Mart 2024 14:43
Fantom Süpürgemin Başlığı Takılmıyor
Merve sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2023 12:41
"Hızlı yardımınız için teşekkürler"
Fantom Fanset Elektrikli Ev Aletleri Süpürge Başlığı İle Bağlantısı Çıktı

12 Haziran 2023 14:56