Fakir Rs770 Robot Süpürge problemli

15 Ocak 2023 17:23

Hediye olarak aldığım Fakir RS 770 model robot süpürgeyi ilk aldığımız günden beri sürekli olarak problemli kullanıyor annem. Haritalandırma problemi yaşıyor sürekli daha öncesinde servise verdim yapıldığı 1 hafta sonra tekrar aynı hatadan dolayı servise verdim. Ürün değişim olacak dediler parça tedarik problemi var denildi, 1 ay bekledik kanuni süreç dolmasına rağmen değişim alamadık sonrasındaysa cihazınız tekrar tamir olacak dediler dalga geçer gibi, ürünü yapılmadan servisten teslim aldım. Ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ürünü servise harita probleminden vermiştim servisten aldığım gibi ışıklı radar diye bir arıza da vermeye başladı artık temizlik de yapmıyor. Kesinlikle Fakir markasına ait hiçbir şeyi satın almam. Kendi evimde yarı fiyatlı bir cihaz kullanıyorum 1 kere bozulmadı. Tarafıma ivedilikle geri dönüş bekliyorum.

15 Ocak 2023 17:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Haritalama Sorunu Çözülemeyen Fakir Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

15 Eylül 21:57

Fakir Robot Süpürge: Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

01 Nisan 23:41
Fakir Robot Süpürge: Arızalar Ve Hayal Kırıklığı
Lale sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS770 Robot Süpürgede Kronik Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği Nedeniyle Değişim Talebi

08 Eylül 18:13
Tüm Robert RS 770 Şikayetlerini Gör