Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 10:04

2 yıl önce aldığımız Fakir Dynamic 2'in 1 Kişisel Blender, aldığımız günden bu yana hem yanık kokusu yayıyor hem de tabandan sızdırıyor. Yakın zamanda parça değişimi yapmamıza rağmen aynı sızdırma sorunu devam ediyor. Bugün kontrol ettiğimde bıçakların altında bulunan plastik pulların parçalandığını fark ettim. Yani sağlığımız açısından evimizde hazırladığımız içeceğin plastik parçalarla karıştığını anladım. Bilindiği üzere plastik parçalar vücutta kanserojen etkilere sahip olabilir. Bu konu hakkında en kısa zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı belirtmek isterim. Sorun sadece verdiğimiz paranın karşılığında ayıplı mal satılması değil, aynı zamanda sağlığımızla oynanmasıdır. En kısa zamanda tarafıma ulaşmanızı rica ediyorum.

31 Ocak 2024 10:30 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ayten sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2023 11:02

13 Temmuz 2023 17:04
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 11:54
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 13:41
Fakir Ev Aletleri Kategorileri