Fakir Ev Aletleri Massfit Baskül Sürekli Pil Temassızlığı Ve Kısa Ömürlü Kullanım

28 Temmuz 2024 11:07

2024 nisan ayının sonunda Fakir massfit vücut analiz baskülü aldım. Sanırım 1 veya 2 gün normal çalıştıktan sonra pilinde sürekli temassızlık oluyor, ayrıca pil kapağı da tam sağlıklı oturmuyor. Temassızlığı gidermek için pili yuvasında oynatınca maksimum 24 saat idare ediyor. Sonrasında ise yine aynı problem devam ediyordu.

Derken 3 ay sonra artık hiçbir veri alamıyorum. Sanırım pili bitmiş olabilir. Bende daha önce başka bir marka baskül vardı, 15 yıl kullandım ve toplam 2 veya maksimum 3 kez pil değiştirdim ve kullanırken hiçbir problem yaşamadım. Öncelikle pil temassızlık sorununun giderilerek bu baskülü kullanabilecek miyim? Şayet bu mümkün olursa 3 ayda bir pil mi değiştireceğim?

28 Temmuz 2024 11:30 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

28 Temmuz 2024 19:41

Merhaba şikayet konusu basküle bugün yeni pil aldım ve tekrar denedim, piller sanırım yuvasına oturmuyor ve temassızlık olduğu için ekran gidip geliyor ve tartım yapılamıyor.

28 Temmuz 2024 19:43

İlave bilgi olarak ilk aldığımdan beri aynı problemi yaşıyorum, yani baskül ile gelen pillerde de aynı problem vardı. Hatta şöyle bir bilgi de vereyim, baskül yerinde dururken bile bazen kendiliğinden mavi ışığı yanıp söndüğü oluyor.

Mürüvet sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 15:26

18 Temmuz 2024 21:28

12 Ekim 2023 02:56

29 Kasım 2023 11:42
Fakir Ev Aletleri Baskül Error Veriyor
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 12:16

Fakir Ev Aletleri Kategorileri